|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני צריך שמישהו יכתוב לי את הנתונים כי הסתבכתי עם כל המדריכים כבר..
1.כמה קלוריות צריך להוסיף על מסה מלוכלכת? 2.כמה פחמימיות חלבונים ושומנים צריך לאכול ביום כשעובדים על מסה מלוכלכת? 3.כמה קלוריות יש בגרם אחד של פחמימה , שומן,חלבון? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אני לא מבין את השאלה אבל תתחיל מכמות מסויימת של קלוריות בהתאם לאחד ממחשבוני הקלוריות שמפוזרים באינטרנט, וכל כמה זמן תוסיף 500 קלוריות
2. לפי הקלוריות שחישבת בסעיף 1, תצטרך לעשות יחס של חלבונים:פחמימות:שומנים בהתאם לכתבה המפורטת שיש בפורטל של ישראל בודי. 3. גם זה כתוב בכתבה אני חושב, אם לא תמצא באינטרנט. אם זיכרוני לא בוגד בי: פחמימה וחלבון זה 4 קלוריות ל-1 גרם, ושומן זה 9 קלוריות ל-1 גרם. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה גרם חלבונים אני צריך ביום? | BarujKe | תזונה ותוספים | 10 | 12-06-12 12:02 |
שאלה חשובה בקשר לפחמימות חלבונים ושומנים | luabrankatz | תזונה ותוספים | 4 | 26-07-09 12:33 |
מה צריך לאכול ביום רגיל, ביום ללא אימון? | dmie | תזונה ותוספים | 4 | 15-03-09 23:00 |
איזה דברים טעימים יש רק חלבונים ושומנים ? | LittleNigga | תזונה ותוספים | 7 | 31-05-08 16:56 |
כמה גרם חלבונים ופחמימות צריך לאכול בחיטוב? | LiLSauce | תזונה ותוספים | 1 | 31-12-06 20:56 |