|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A: חזה - בנצ' פרס שטוח 4 סטים פירמידה (10, 8, 6, 4)
יד קדמית - מוט w - 2x8 פטישים בדאמבלים - 2x8 777 - 2 סטים (הרבה נפח ליד קדמית כי מההיכרות שלי עם הגוף שלי לידיים שלי קשה לגדול) b: גב - מתח 15 ירידות (לא מצליח לעלות..) x 3 דדליפט - 4 סטים פירמידה (10, 8, 6, 4) יד אחורית - לחיצת חזה אחיזה צרה - 3x10 c: כתפיים - פרס מוט שטוח בעמידה - 3x8 חתירה מוט w בעמידה - 3x8 רגליים - סקוואטים 4 סטים פירמידה (10, 8, 6, 4) עושה כל אימון פעם בשבוע + פעמיים איגרוף בשבוע (=עבודה חזקה על הרגליים, הכתפיים והאחורית) אוכל כמו שצריך (1.7 גרם חלבון לכל קילו לפחות + 3 גרם בערך פחמימות לכל קילו), ישן כמו שצריך אם יש משהו שצריך להוסיף רק תגידו, אני פשוט מפחד מעומס יתר בגלל האיגרוף, שלא יהיו דלקות ושאצליח להתאושש מספיק.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כ"כ הרבה ציפיות בלי תגובה אחת? =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממש לא מספיק סטים.
בabc אני נותן 12 לשריר גדול ו9 לשריר קטן. הייתי שם גב עם יד קדמית וחזה עם יד אחורית, ובc רגליים וכתפיים. הייתי מוותר על 7,7,7, תרגיל שעושה יותר רעש מאפקט. דחוף סופר סטים דרופ סטים לדעתי.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה, אני חושב שאני אעשה ab במקום abc..
רציתי לשאול, מה עדיף? פעמיים בשבוע סקוואט ופעם אחת דדליפט, או הפוך? אני לא יכול לעשות את שניהם באותו אימון, גומר אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ארוחה לפני אימון יותר בשביל נוחות או בשביל כח ? | itaymadddd | תזונה ותוספים | 1 | 14-01-11 09:03 |
האם אני עושה מספיק חימום בשביל אימון לכישלון ? :-) | netanel22 | אימונים | 2 | 06-01-11 13:40 |
מה אתם אומרים על האוסף תוספי שלי מספיק בשביל לגדול | shayetet13 | תזונה ותוספים | 14 | 13-10-08 21:16 |
האם האימון שלי מספיק עצים ואנטנסיבי? רוצה חוות דעת | גלעד יובנטוס | אימונים | 11 | 02-06-07 16:11 |