|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בחור כארז
חדר כושר: holmes place
|
![]() אז ככה אני ב ab אז אני עושה רק שלושה תרגילים לגב
האופציות : deadlift פולי משולש צר חתירה כלשהיא התרגיל שלוקחים משקולת אחת ושמים יד וברך על הספסל ומרימים את זה ( גם חתירה ) pull over או כל דבר אחר שאתם תציעו .. ( אני עושה כתפיים בלי קשר אחריי הגב ) בקיצור מה השלושה תרגילים שתם מציעים לי לעבוד בהם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתח
דדליפט חתירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בגלריות הגולשים
לפי דעתי: deadlift weighted pullups bent over אתה יכול לגוון לפעמים אם תרצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט הוא לא תרגיל לגב, הוא בין היתר עובד על הגב.
להסתכל עליו בתור תרגיל גב זאת טעות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק בהחלט, אבל הדדליפט יתרום לו לגב מה שאף תרגיל אחר לא יכול. מתח וחתירה ישלימו את החסר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
דד ליפט עובד גם גב אבל בעיקר גב תחתון, [אולי מעט על המשולש] הוא עובד גם המון על הרגליים [האמסטריג והקוואדרספס] הוא עובד גם על העכוז. ואפילו על הטרפזים סטאטי. הוא תרגיל מאוד מורכב הוא לא נועד לגב בלבד ובטח שלא צריך להיחשב כתרגיל ספציפי לגב. המלצה שלי ואני מאמין של הרוב פה היא לתת שלושה תרגילים לגב בלי קשר לדד ליפט ולהכניס גם דד ליפט לפני זה. ככה שזה קודם דד ליפט ואז 3 תרגילים לגב. המלצה חמה למתח , פולי אחורי , וחתירות לסוגיהן. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() פולי משולש צר בונה לך גב מטורף אח שלי
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התלבטות בין שני תרגילים לכתפיים | hhphh | אימונים | 8 | 29-05-09 21:55 |
מה דעתכם לגבי תרגילים סטטים? | raiber | אימונים | 12 | 19-09-08 02:59 |
תרגילים עם מוט חופשי לעומת תרגילים עם הסמית' משין | danny007 | אימונים | 2 | 17-07-07 17:00 |
מאמר מתורגם: תרגילים מבודדים Vs תרגילים מורכבים | ThaiB0X | אימונים | 40 | 14-07-07 18:32 |
תרגילים ליד קדמית איזה תרגילים הכי טוביןם.......... | shaloml | אימונים | 11 | 19-01-07 15:03 |