|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני גובה 176 , משקל 74 . ומעצבן אותי איך שאני נראה (אני בתקופת מסה , עליתי מ66 קילו ורואים שינוי , אבל לא של 8 קילו ..) ואני רואה אנשים עם אותם נתונים פחות או יותר ונראים בהרבה יותר גדולים , ולי עדיין יש את אפקט השחיף , מה הולך פה ?
![]() ואולי אנשים יגידו שזה בגלל הרגליים .. אז הינה ![]() נערך לאחרונה על ידי krs, 23-06-11 בשעה 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() פשוט גנטיקה או אפקט של מצלמה\תאורה
תמשיך לעלות במשקל בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח לא קשור לתאורה אני רואה את עצמי ביום יום .. אולי גנטיקה , תודה אחי !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תראה במיוחד בתחום הזה הכל הוא תוצאה של עבודה קשה, זה מפתיע הרבה אנשים שמתחילים להתאמן עד כמה זה יכול להיות קשה..תמשיך להתאמן ואין סיבה שלא תגדל.
ואין מה לעשות לגביי הגנטיקה חוץ מאשר לא לוותר ולהילחם בה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאתה אומר יכול להיות שאתה לא עובד מספיק חזק
אני שוקל 69 ביום טוב ואף אחד לא נותן לי פחות מ75 בקיצור דחוף את עצמך חזק יותר תגיע למצב שאתה מטפטף זיעה כל האימון אל תדבר עם אף אחד כנס למכון תרביץ אימון הכי חזק שאתה יכול צא תרביץ אוכל מנה חלבון ותראה שיהיה תוצאות והכי חשוב את תתבאס תן לזמן לעשות את שלו לפעמים השינויי שאתה כל כך רוצה בא בבום אתה יכול לתת בראש חודשים ולהרגיש שלא קורה כלום ופתאום בשבוע תראה שינויי שלא תבין מאיפה זה בא לך אגב המלצה אישית תעשה שבוע מנוחה כל חודשיים זה עוזר בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה בדדליפט באמת אני מיואש כבר הגב מתעגל ניסתי הכל | The-One | אימונים | 23 | 28-03-09 17:45 |
בעיה| כנסו לעזור לי מי שמבין באמת | saidii278 | פיתוח גוף-כללי | 4 | 12-11-08 20:19 |
בעיה בפתמה חח כנס דוקטור באמת מוזר. | The-One | פציעות ספורט | 31 | 07-10-08 07:19 |
הרבה תמונות ממר עולם וכמה תמונות של עמית נראה לא רע אבל ליד הוא לא נראה לא מוכן | aseed | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 01-11-07 16:21 |