|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() שלום לכולם שמעתי מאיפה שהוא ש20 דקות ריצה אחרי אימון משקולות חזק זה מעולה כי זה שורף הרבה קלוריות ואחוזי שומן רציתי לשאול עם זה באמת נכון ..... ועם אפשר לקבל על זה יותר מידע אני אשמח לתשובות תודה לכולם ויום מעולה !
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני במסה אז לא כל כך התעניינתי בענייני שריפת קלוריות, אבל אתה יכול לרוץ לפני או אחרי האימון, המאמן במכון כושר בטכניון אמר לי פעם שזה לא כל כך משנה אם אתה רץ לפני או אחרי האימון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() תלוי על איזו ריצה מדובר ובאיזו עצימות, אם זאת ריצה שהיא סוג של חימום אני מעדיף לעשות לפני. בד"כ אם רצים ריצה בעצימות גבוהה אין טעם לבצע לפני אימון כוח מהסיבה הפשוטה שתגיע לאימון כוח עייף פיזית ולא תנצל את מלוא היכולת במהלך האימון, תבצע אחרי הכוח וזהו.
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() שטויות זה שתרוץ אחרי אימון לא יגרום לזה שתשרוף יותר שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תתמקד בסך הוצאה הקלורי שלך, אם תוריד 200 קלוריות ממה שאתה אוכל, לא צריך לרוץ בכלל
בלי שום קשר לרוץ ולעשות אירובי זה בריא, אם המטרה שלך זה חיטוב מן הסתם תעשה אירובי, בתקופת מאסה לבנאדם בריא וצעיר לא יקרה כלום אם לא יעשה אירובי כמה חודשים
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מומלץ לרוץ אחרי אימון כוח משתי סיבות:
1. אחרי אימון כוח הדם והאדרנלין זורמים מהר יותר והשרירים חמים ולכן קל יותר להכנס לריצה. 2. מכיוון שהגוף כבר התאמץ ה"רווח" מהריצה גדול יותר כשרצים לאחר המאמץ-האימון יהיה אפקטיבי יותר. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אנשים !!!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף גם לרוץ אחרי האימון משקולות מן הסתם ולא לפניו, כן? מקווה שאתה יודע את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אני מוסיף אחרי אימון ריצה של 5 קילומטר ב25 דקות אחרי אימון כוח
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאד אוהב לעשות ריצה אחרי כוח
שמתי לב שאפילו אם עשיתי אימון שעה וחצי משקולות קשה מאד יותר קל לי לרוץ אחריו מאשר סתם לבוא בלי כלום לפני ולהתחיל לרוץ כשאני סתם בא לרוץ רק אחרי 7-8 קמ אני מתחיל להרגיש שהגוף "נכנס לקצב" הקמ הראשונים מבאסים מאד מרגישים שהגוף לא חם בקיצור יותר כייף לבוא אחרי שאתה כבר חם. מה שכן אחרי אימון כוח אני לא עובר את ה15-16 קמ ריצה אחרי האימון כי גם ככה הגוף עבר כבר אימון והיה לו קשה ריצות של 20 ומעלה אני עושה רק ביום בנפרד שאני מחליט שאני רק רץ באותו היום
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() תכלס אחרי 35 סטים של סקוואט ו45 סטים של דדליפט לרוץ 16 ק"מ זה סביר אבל יותר זה כבר הגזמה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אחרי 35 סטים של סקוואט ו45 סטים של דדליפט לרוץ 16 ק"מ זה סביר אבל יותר זה כבר הגזמה...
חחחחחח
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תשאל הרבה מפתחי גוף מתחרים כאן בפורומים, תקרא את הפוסטים השונים, ותראה שרובם אם לא כולם עושים אירובי (אמנם בצורה יותר מתונה) גם באוף סיזן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
האימון כח לא יהיה הכי אפקטיבי בגלל שתגיע לאימון עייף. בכל מקרה, עם תרוץ לפני או תרוץ אחרי, שריפת הקלוריות לא קשורה ל"מתי אתה רץ" אלה לפעילות עצמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נכון, אני התכוונתי לריצת חימום (לפני אימון) כדי לחמם את הגוף ולהכין אותו לאימון הכוח, וריצת שחרור (אחרי האימון).. ולא לריצת אירובי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=66908 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() 16 ק"מ זה באמת הרבה אחרי אימון כוח אינטנסיבי..לדעתי מספיק הרבה פחות מזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() חחחחחח זה כבר נהיה שקוף עם hadash כאילו יא בשל הבנו שאתה בא להצחיק ולעצבן פה את כולם זהו נגמר עבר
תמשיך הלאה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שייק אחרי ריצה | shahar123 | תזונה ותוספים | 3 | 23-12-10 15:28 |