|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
שלום, כבר חודש שאני עושה אימון של full body workout והחלטתי שהספיק לי ושאני רוצה תוכנית אימונים חדשה. לעשות בסביבות 12 תרגילים בכל אימון זה פשוט מתיש...חח. בכל אופן רציתי להתייעץ אתכם לגבי תוכנית אימונים חדשה, אני רוצה לעבוד על ניפוח אבל גם על כוח. אני בן 19.5 גובה: 1.78 משקל: 61.5 (כן כן, הצבא גרם לי לרדת 7 קילו, הייתי 65 ירדתי ל58 ואחרי חודש של אימונים עליתי למשקל הנוכחי). אני מודע לזה שהמשקל שלי מאוד נמוך וכל זה, אני פשוט מאלה שנלחמים על כל קילו בגוף שלהם. אני משתדל לאכול כמה שיותר בצבא, אבל לצערי לא כמו שאני רוצה...אני גם לוקח גיינר (pro body). יש לי אפשרות להתאמן 3 פעמים בשבוע. בנוגע לSS, זה נראה לי אימון סטטי כזה, 3 תרגילים בכל אימון זה קצת משעמם כזה, אין עבודה על יד בנפרד, מרגיש לי קצת חסר. בכל אופן, אשמח לקבל הצעות ![]() תודה מראש חג שמח ושבת שלום! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תפסול לפני שתנסה.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה ויכוחים היו על הss ותמיד לא הסכמתי עם השיטת אימון הזו, אבל בגלל כל כך הרבה דיבורים על זה פשוט הייתי חייב לנסות, ואני יכול להגיד לך שיש לי אחלה התקדמות במיוחד בסקווט ודדליפט (בנץ יותר קשה אבל גם מתקדם)..
ואני אישית מוסיף תרגילים ליד קידמית לתאומים ולבטן .
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אתה לא חייב לעשות ss אם לא בא לך, אבל לפחות תערב סקוואט ודדליפט בתכנית שלך
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין אחד, אחד שעשה ss כמו שצריך ולא אמר שהיא התכנית הכי טובה שהוא עשה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
אני פשוט מאוד אוהב לעבוד על יד אחורית ויד קדמית בנפרד בגלל זה אני חושב שזה יהיה חסר לי באימונים. אני התכוונתי מלכתחילה לשים את התרגילים שיש בSS בתוכנית האימונים שלי (אני כבר עכשיו עושה את הכל מלבד הdeadlift), העניין שממנו אני חושש זה העליה המסיבית במשקל ההרמה בתרגילים...בכל אימון לעלות 5 קילו זה מאוד מסיבי! ואני לא יודע עם המשקל גוף שלי ובכלל הגוף יעמדו בזה, כי יש לי בעיות ברכיים ואני מפחד שמספיק פעם אחת אני אעשה סקוואט עם משקל כבד לא טוב ואני אעשה נזק לברכיים שלי. זה יהיה בסדר אם אני אעשה תוכנית אימונים עם התרגילים שיש בSS + יד קידמית + יד אחורית ובכל תרגיל בין 3 ל-4 סטים עם 8-10 חזרות בכל סט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() SS בנויה וכתוספת לתוכנית תרגיל עזר אחרי שקלטת טכניקה יהיה chinups שאמור להיות חלק בלתי נפרד מהתכנית והרבה מפספסים ואולי אחרי שתתקע הרבה זמן בלחיצות יהיה מקום להכניס גם מקבילים(הרבה אנשים לא יצטרכו את זה ואפילו זה, רק יפגע בהם)
אין מקום לתרגילים מבודדים, בטח שלא ליד קדמית ואחורית, זה בזבוז זמן, וזה יכול רק לפגוע אם אתה רוצה להיות חזק וגדול אתה צריך להתאמן קשה, לאכול הרבה ולישון כמו שצריך. כשמתאמנים קשה יש אחוזי פציעה גבוהים, דלקות, מגיעים לכשל, כולנו היינו שם(אולי חוץ מהכשל), חשוב שתקפיד על טכניקה בתרגילים מורכבים, ואז לא תהיה סכנה לשום איבר בגוף ברמה קריטית. כשתעשה דדליפט בטכניקה נכונה תתפלא כמה המוט עולה בקלות עם משקל שלא חשבת שתצליח להזיז בכלל. אם אתה רוצה אישור ממישהו לא נראה לי שמי שעשה את התכנית ירשום לך אחד כזה, אם בא לך לעשות יד קדמית ואחורית תהנה זה הגוף שלך והתכנית שלך וחשוב שתבוא להתאמן ולא תתבאס אחרי 2 אימונים ותפסיק כי אין פאמפ ליד אחורית
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() Ss אחרי חודש אחד בחדר כושר חימום תיצור עומס מאוד חזק על המערכת שלך...
אולי כדי שתתחיל בab וabc ואחריהן תעבור לss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בס״ד
אני לא מבין כל כך במושגים שאתם מדברים, מה זה אין פאמפינג ביד אחורית? ואיך עבודה על יד קדמית תפגע בי? אני עשיתי במשך חודש אימון כללי אני כן רוצה לעשות a b אבל השאלה שלי היא אילו תרגילים יהיה בתוכנית האימונים. למה אין טעם לעבוד על הבייספס בנפרד? למה רק תרגילים מורכבים צריכים להיות בתוכנית האימונים? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה כ''כ מפחד שהיד הקדמית לא תגדל קח לך אימון אחד בשבוע ותיתן 2-3 סטים, לא מאמין שזה יפגע (גם לא יתרום אבל שיהיה).
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בס״ד
יש לי בעיה עם תזונה בגלל שאני בצבא. קשה לי מאוד להגיע ל3500 קלוריות ביום וזה ביום טוב! חח. ותזונה ב׳ss זה חלק בלתי נפרד מהאימון, כמו בכל אימון פשוט כאן זה משחק יותר תפקיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה לא יכול לאכול כמו שצריך זה לא ממש משנה איזה תכנית תעשה
אבל בטוח לא ss
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים חדשה ab | trhetrhe | אימונים | 10 | 23-11-09 08:34 |
תוכנית אימונים חדשה fbw | trhetrhe | אימונים | 2 | 13-01-09 20:02 |