|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו אני מכין לעצמי את זה בכל מיני וריאציות זה פשוט להיט וחובה בכל הבית.
הבעיה, הש"ש תמיד נשארת במשקעים בסוף, אבל הקטע שהשיבולת שועל שבסוף כזה נוסרתית ולא נתנת ללעיסה זה לא יורד בגרון.... אתם שמים את זה במיקסר מבושל? עצות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תכניס קודם את השיבולת שועל לבלנדר תפעיל אותו משהו כמו חצי דקה שהשיבולת שועל תהפוך למין אבקה ואז אחרי זה תוסיף את שאר המצרכים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשים אתה ש"ש עם נוזל כלשהו קודם כל,תטחן טוב וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כדי שלא יצא לך ככה תטחן תשיבולת שועל במקרסר לפני שיהיה מן אבקה כזאת יוצא פיקס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קח גם מתכון על הדרך
כוס ש"ש טחונה טוב טוב בננה\2 תמרים כף או שתיים של חמאת בוטנים סקופ חלבון כפית שתיים שוקולית חצי ליטר חלב לפנייייייייים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לגביי המתכון אני שם 2 קוביות שוקולד מריר איכותי 2 כפות גלידה דלת שומן
כוס חלב 1 אחוז סקופ וחצי שיבולת וקצת תמרים \ דבש \ אגוז מלך - פה אני משחק הבעיה שאני כן עושה מה שאמרתם - קודם שם ת'שיבולת בתור בסיס, שם טיפה נוזל- מים או חלב ממש קצת ולא נטחן טוב !! הלוואי והיה אבקתי, הלוואי!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשאול למה אתה שומר על כמות שומן כל כך נמוכה? [באוכל]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה דייסה וואלה גם טעים וגם יותר קל לעיכול , 3 / 2 כפיות דבש חלב ושיבולת שועל על גז 5 דק' וזה מוכן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו לי שברגע שמבשלים את זה, זה נהיה גועל רפש ברמות, וגם נראה לי לא שווה תהשקעה גם בלנדר גם גז מה אני צריך להתפרע אחרי האימון. אם זה באמת יהיה שווה את זה אני אנסה בבישול.
שומר על אחוז שומן נמוך כי אני בחיטוב, את השומן שלי אני צורך מאגוזי מלך \ שמן זית \ קפסולות אומגה 3
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני עד היום אכלתי כוס שיבולת שועל עם שתי כוסות מים רותחים...זה כמו לאכול נזלת, באלוהים!
אני אנסה את המתכונים שלכם פה..אולי הגועל נפש של לפני השינה יהפך למעדן של לפני השינה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל תאוכל זה דה-ז'ור, הכי עשיר בחלבונים
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש המון מתכונים שחלקם טעימים מאוד לכל הדברים היבשים[חזה עוף,שיבולת שועל וכו'..]
תריץ חיפוש,ותשחק עם זה זה עניין של טעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() למי אתה עונה, לי?
הטעם של הגיינר שלי מעולה, הבעיה זה השיבולת שועל שלא נטחנת ועקב כך לא יורדת בגרון
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עניתי לאסף אחי, אין שיבולת שועל טחונה או משהו כזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי ויש אני רץ לקנות גיינר - תחליף ארוחה - מתכון ביתי. גיינר לא צועק מאסה בהכרח. גיינר לא אומר זהו מעכשיו אין קוביות ואתה שמן. גיינר אומר - "השלמת קלוריות שאין לי כח לאכול או שבא לי פשוט לגוון".
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גיינר לא חייב להיות 3000 קלוריות בכף והופ כרס בירה
![]() הוא מתכוון בסך הכל ל"גיינר ביתי" השלמת ארוחה פשוטה..נכנס לו טוב בערכים,למה לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חסכת לי
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך לערבב אבקת גיינר עם חלב בלי בלנדר ? | Dsullo | תזונה ותוספים | 4 | 31-10-09 07:36 |
עשיתי לעצמי גיינר בייתי מהטעימים בעולם!! | hypertrophy | תזונה ותוספים | 13 | 08-12-08 19:24 |
גיינר בייתי כתחליף לסיריוס מאס ואחרים-צריך תגובה | gps | תזונה ותוספים | 0 | 24-11-07 23:50 |
הגנת גיינר בייתי | ThaiB0X | תזונה ותוספים | 11 | 15-05-07 12:10 |
{ שאלה } - הפסקת אימוני בח"כ ואימונים בבית | ISR | פיתוח גוף-כללי | 4 | 07-04-07 17:01 |