|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() טוב עברה לה תקופה של 3 שבועות והנה כמה תמונות לעדכון המצב
http://img267.imageshack.us/img267/1...0620101223.jpg http://img411.imageshack.us/img411/6...0620101224.jpg 100 ק"ג יד 45 היום התחלתי כמות פחמימות מזערית שתבוא רק מהאבקת חלבון וירקות מטרה 10 אחוז,מאמין שיקח עוד חודש וקצת |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה מנות של אבקה אתה לוקח ביום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד יש מאסה טובה עלייך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחלה מסה,בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]()
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() 700 גרם חזה הודו ביום
קופסה טונה ביום סקופ אחד ולפעמים שנייים יוצא מספיק חלבון ביום שישי בערב העמסת פחמימות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אחרי יומיים אתה תרצה להתאבד... לא אומר שזה לא אפשרי, זה אפשרי אבל זה מיותר ומטורף... פשוט תפחית בפחמימות, זה לא נקרא להפחית, זה נקרא להעלים אותן מהתפריט.
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מי שיש לו כוח רצון וסבל אז זה קלי קלות בשבילו היום ימים בשבוע האחרון שהיתי גם על 30 פחמימה בלבד ולפעמים בכלל ככה שזה לא כזה קשה. חוץ מזה אין לאן להפחית יותר אם שבוע אחרון היתי על 30--50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יודע טוב מאוד מזה כוח רצון וסבל וקלי קלות זה לא.. קל מאוד להגיד זה קלי קלות אחרי שעושים משהו ומסיימים אותו אבל תאכלס זה לא קל. להיות על 20-30 גרם פחמימה ביום זה מיותר.. אז הכנסת את החלבון, אז מה ? זה ידפוק אותך... שלא נדבר על זה שאם תרד הרבה במשקל, ישאר לך עודף עור אם הירידה תיהיה מהירה מאוד וככה היא הולכת להיות לפי התפריט שלך..
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם יודעים איך לעשות אז הכל יוצא טוב הירידה שלי לא מהירה ממש גם על 30 פחמימה ולא נשרף שריר אני עושה העמסה איכותית בסופש והכל סבבה כשיש ניסיון אז אין יותר מדי מה לדאוג,זה לא חיטוב ראשון שלי ולא אחרון אני מאמין חוץ מזה אני לא איזה שמן שיש לו רק שומן אז נשאר הרבה קפלי עור,יש לי להוריד עוד 8 קילו והגעתי למטרה שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() השריר גם לא "ישרף" על 0 גרם פחמימה כל עוד תספק לו מספיק שומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה מאסה בן אדם. בהצלחה בחיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
2 תמונות שלי מחיטוב בעבר | שניר | גלריות הגולשים | 10 | 01-06-10 20:52 |
מחיטוב רגיל לחיטוב cc | EKoval93 | תזונה ותוספים | 1 | 28-05-10 16:03 |
חדש-ישן פה, כמה תמונות שלי מחיטוב. | DannyC | גלריות הגולשים | 21 | 25-05-10 00:38 |
[התייעצות] להמשיך מסה או לעבור לחיטוב? + תמונות בטן. | דור דהאן :) | אימונים | 3 | 14-08-08 11:34 |
בקשר לחיטוב | yogev l. | תזונה ותוספים | 2 | 31-01-08 22:38 |