|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אני כבר שם לב לזה בשבועיים האחרונים.
אני אוכל מעל 300 קק"ל ביום.ואני פשוט שם לב שאני עולה על המשקל אני על משקל מסוים,ואחרי כמה שעות אני שוקל ק"ג פחות.וזה ממשיך לרדת,נסיתי לצרוך אפילו ביום אחד 4000 קק"ל ולקחת 5 כפות גיינר ביום ואני רואה שאני כבר ממש יורד במשקל.והמשקל תקין כי גם אני גם מבקש מאמא שלי לעלות על המשקל וזה מראה לה את אותו משקל נניח,אבל אצלי זה משהו מוזר,אני כבר שוקל 48 וזה מיום כיפור רק התחיל לרדת.הייתי 52 לפני יום כיפור ואני אפילו בודק שאני אוכל המון המון המון. אני לא יודע מה לעשות כי אני פשוט אוכל כל היום ואני יורד במשקל,זה כמו א.ק.ג שפשוט נופל.ואני עוד מזכיר שאני על ג'יינר כן?הקטע הוא שאני בss ואני חייב לעלות במשקל מאימון לאימון בכדי להתקדם ואני לא יודע מה לעשות!אני מאימון לאימון יורד במשקל ושוב אני מזכיר אני פשוט אוכל המון.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא נשקלים כל כמה שעות אחי. הגוף שלך זה לא מכונה,הוא לא נשאר על אותו גרם תמיד. תשקל בשעה קבועה בבוקר ןתבדוק את זה,לא הגיוני מה שאתה אומר פה. וקשה לי להאמין שאכלת 4000 קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מי אמר שנשקשלתי כל כמה שעות?אני הבאתי את זה כדוגמא שנשקלתי בx על משקל מסוים ואחרי כמה שעות שקלתי y.לצורך העניין של המגמת ירידה.
אני כל יום יורד במשקל.ועם קשה לך להאמין אז אל תעזור כאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מציע שתאכל בכמויות טובות וגדולות אוכל ועוד חודש תראה מה קורה. ואמרתי שקשה לי להאמין לא בגלל זלזול פשוט לא הגיוני שהצלחת לאכול 4000 מנטו אוכל. זה המון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וראיתי מה אתה רשמת בפוסט שלך.זה שתי מקרים שונים.עזוב...אתה לא תבין,אתה רק מחפש להטמין בי את הבעיה וחבל.עם היית יודע כמה נוזלים הייתי שותה ביום אולי היית עוזב את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וחבל שאתה לא מבין אפילו שלצורך העניין המשקל היה x לפני שבוע והיום הוא y.מה זה משנה כל כמה זמן אני נשקל?
ומה הבנאדם לא קולט תגידו לי?מה אתה לא יודע מה זה גיינר<? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() במידה ואתה לא מגזים ואתה כן מגזים יש 3 סיבות שעולות לי כרגע.
אדם שסובל משילשולים יירד במשקל, או הקאות גם תקף לזה. אדם שעל חומרים שוקל בבוקר ובערב משקל שונה, ואתה לא על חומרים. בנאדם שמקצץ בפחמימה יכול לרדת די הרבה נוזלים, אם תוריד פחמימות לכחצי אתה תירד איזה 1-2קילו. בכל מקרה תאכל ותיבדק בבוקר על קיבה ריקה, ואני בספק שהכנסת 4000 קלוריות, זה מאוד קשה במשקל גוף שלך להכניס כזאת כמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אתה בא להראות ידע מסויים שבכלל מה שאתה אומר רחוק מאוד ממה שאני מתאר. אתה אמרת ב3 הודעות רצופות שאני נשקל כל כמה שעות. ואני מסביר המשקל שהיה אצלי לפני שבוע זה לא המשקל שיש לי כרגע ואני אוכל המון,ושותה המון. ואני עוד על גיינר.זה בחיים לא קרה לי.בדרך כלל אני מעלה במשקל הגוף בצורה לינארית..זה פשוט מעצבן אותי כי זה כבר מונע ממני לעלות במשקל ואני יודע שאני אוכל המון מעל התחזוקה.ואני רק יורד במשקל,עזוב אתה לא תבין..אתה בכלל לא מבין על מה אני מדבר. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תעבור למאזן נייטראלי לכמה ימים ואז תחזור להפציץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ומה עם האימונים..?ss..?איך אני אמור לשרוד את האימונים עם נייטרלי?
אגב אני כל היום מתנשף חזק אני בקושי מתאושש ממנה בעיקר ביום האימון אני מתנשף כבד מאוד.וכנראה אני שורף הרבה קלוריות בהתאוששות אבל שוב,זה בכלל לא הגיוני גם כי אני בה חודש וחצי ולא קרה לי דבר כזה בחיים ירידה כזאת חדה במשקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() "המון" זה לא כמות.
מכיר את הטיעון של "אני מכיר אנשים שאוכלים מלא ונשארים רזים"? אז המלא שלהם זה הארוחת בוקר שלי. תבדוק כמה אתה אוכל, בן אדם בגודל שלך לא יורד במשקל במאזן חיובי אלה אם הוא חולה באיזהשהי צורה, ושנינו מקווים שזה לא זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תרשום כאן בדיוק מה אתה אוכל, בלי חירטוטים, אנלא מאמין שאתה אוכל 4k, ואני בספק שאתה עובר ת- 3000 למען האמת.
אני מכיר אנשים עם גנטיקה וחילוף חומרים מטורף, ועם 3-4k הם יכולים פחות או יותר להשאר על המשקל שלהם או לעלות מעט, אבל לרדת עם כמות כזו של קלוריות בטוח שלא, במיוחד לא אחד כמוך ששוקל 40-50 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אין צורך לתקוף אנשים מנסים לעזור לך...
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מנסים לעזור?כבר 6 פה בא ובאים אלי ביציאות שאני לא אוכל 3k קלוריות..
אז אני תוקף?אף אחד לא חושב הבין כנראה את עומק הבעיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הוא אומר 5 כפות גיינר זה ההסבר ההגיוני היחיד שאני חושב עליו.
לגבי הירידה במשקל אין לי הסבר... הרי אתה לא רץ 10 ק"מ ביום או משהו וגם אם כן זה עדיין לא אמור להיות ככה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() סבבה, אתה חושב שאתה אוכל במאזן חיובי ויורד משקל? לא לרופא, זה מצב לא תקין בעליל.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אל תיקח את זה קשה, קודם כל אתה עדיין צעיר ודבר שני אתה בגובה 1.60
אין לך מה להלחץ מהמשקל הזה, אבל מה שכן הירידה היא כנראה בגלל שהחלפת חלק מהארוחות שלך בגיינר-ומי מבטיח לך שבגיינר יש את הכמות קלוריות שרשומה? חוץ מזה תמיד מזון מוצק יותר טוב אז פחות גיינר ויותר אוכל. כמה שיותר פחמימות כמו לחם, פסטה וגם ג'אנק פוד יהיה טוב. לגבי האימון, תעשה כרגע סקוואט, חזה ותרגיל כלשהו לגב ולא יותר מזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|