|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
התחלתי לפני חודשיים תוכנית אימונים ab ושמתי לב בתרגילי החזה שחוץ מפלייס אני לא מרגיש שהתנועה בשאר התרגילים באה מהחזה אלא יותר מהידיים. אני מנחש שזה קשור לפציעה שיש לי ביד ימין שהחלישה לי אותה מאוד. עכשיו השאלה שלי, האם עדיף לי נגיד לעשות פעמיים פלייס? כאילו 6 חזרות במקום 3 על חשבון תרגיל אחר שאני לא מרגיש שהוא אפקטיבי או שהגיוון חשוב יותר? תודה רבה מראש :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אתה צריך להתמקד בתרגילים הגדולים והמורכבים.
סקוואט, לחיצות (בנצ', פרס) משיכות (דדליפט, מתח, חתירה) ולשים לב שאתה עולה במשקלים. העלייה במשקלים תהיה מספיק "גיוון" בשביל שאתה תגדל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() עד שאני יגיע לשוויון כח בידיים, אני מתרחק מרוב התרגילים המורכבים. אני מתכוון לעבוד עם דמבלים עד שהידיים ישתוו בכח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חלאס עם האמרה הזאת שמי שלא עושה תרגילים מורכבים הוא שחיף מסריח כל אחד והשיקולים שלו אל תשפוט בנאדם לפני שהייתי במצב שלו....
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי שלי, אני רוצה לראות אותך מנסה לעשות תרגילים מורכבים שביד שמאל אתה מסוגל להרים כמעט פי 2 מיד ימין. היד החזקה תמיד תהיה דומיננטית יותר וכך היד החלשה כמעט ולא מתאמנת, מה גם שאתה לא באמת מאמן את היד החזקה גם כי אתה לוקח משקלים נמוכים יותר ממה שהיא צריכה בגלל שהיד החלשה שלך לא מוסגלת לאזן אותה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אני מניאק אם הוא מרים 80 קילו ל-6 חזרות הוא נראה שחיף מדי כדי להרים כזה משקל
אני רוצה לראות סרטון שלך מרים את זה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט גיוון זה חיוני באימונים תשתדל לשנות תרגילים כל חודש-חודשיים
![]() |
![]() |
#14 |