|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי אני צריך בבקשה את חוות דעתכם.
אני בן 20, גובה 1.90 ומשקל 74. התחלתי להתאמן לפני כמה חודשים און אנד אוף, בעיקר בגלל שאני בצבא וגם לומד במכללה. אני צריך את עצתכם בקשר לכמה דברים: א) איזו תוכנית כדאי לי לבצע. תוכנית כוללת לכל הגוף או תוכנית ab. הבעיה היא שאין לי יותר מדי זמן במשך השבוע בגלל הצבא והלימודים אבל אני כן מעוניין להשקיע על מנת להגיע לתוצאות. ב) האם כדאי לי לקחת גיינר או אבקת חלבון שכן יש לי בעיה עם ארוחות, שוב פעם בעיקר בגלל הצבא ואלכן לא יוצא לי לאכול מסודר כל כך במהלך היום. מה גם שהאוכל הצבאי מלא בשומן. אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מה כדאי לי לעשות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() א) תתחיל עם fbw.
ב) מומלץ להתחיל להשתמש באבקות חלבון. נכון כרגע למצבך תתחיל במאסה. תתחיל לקחת גיינר. שאתה מפספס ארוחה ו/או רוצה להשלים סך קלוריות ליום. פה בא הגיינר לידי שימוש. תתחיל מאסה ותתאמן חודש וחצי -חודשיים בfbw ואז תעבור לab. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() להיות בוטים? אתה שחיף מסכן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() שמישהו יביא לו באן כבר.... שיא הרצינות.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() תתחילfbw גם פחות ימים בשבוע
עדיף לך גיינר כי גם כנראה אין לך הרבה זמן לאכול וגם מצבך לא משהו
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על העזרה. מישהו יכול לתת לי דוגמא לתוכנית fbw טובה?
בנוסף לזה, האם מספיק לי להשתמש בגיינר, האם הוא מכיל מספיק חלבון או שאני צריך לאכול חלבון בנוסף? ומתי לקחת אותו? חבר שלי המליץ לי שתי מנות ביום - בבוקר ולפני השינה, אבל אולי עדיף אחרי האימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() fbw = אימון אחד שעובדים בו על כל שרירי הגוף
ולא מחלקים ל A ו B |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() נראה לי אתה זקוק לכמה ימים להרגע
![]() אתה רוצה ? לנקות ת'ראש וזה...?
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רק נותן לך דוגמא. גב-מתח וחתירות כתפיים - מיליטרי והרחקה וכל השטויות האלה, אפשר גם לחיצת דאמבלים בישיבה או עם מכונה אם יש לך במכון. רגליים - לג פרס, פשיטות וכפיפות, סקוואט. יד אחורית - פשיטת מרפקים בפולי עליון חבל או מוט,לחיצה צרפתית. יד קדמית - אתה יכול כפיפות בישבה או בעמידה עם דאמבלים, או עפ מוט w בעמידה. חזה - בנץ' פרס,לחיצה עם דאמבלים, מקבילים, פלייס וכו'... כל גיינר שתקנה תשים לב למה שכתוב על האריזה. אם בכמות היומית שאתה צורך יש כמות חלבונים מספקת, במידה ולא תשים עם טונה וביצים או עם מה שתרצה.. עדיף ומומלץ לצרוך בבוקר אחרי אימון ולפני השינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני מצאי לך להתחיל לאיתמן יום יום + תזונא נכונה + גיינר במשך שנה
תתחיל חצי שנה רישונה abc זה טוב ל5 אימונים בשבוע אם אתה רוצה 4 אז ab ושה אני אומר תזנוא נכונה זה יותר חשוב מאימונים 7 מנות אוכל ביום של פחממה וחלבון לשלב אותם ביחד וכן אני בן אדם קיצוניי אני יודע :] בהצלחה עוד חצי שנה תעשים תמונות שניראה מה יצא
![]() |
#13 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() לא לעניין,תחשוב שאתה היית מעלה תמונות שלך והאנשים מהפורום היו יורדים עליך,לא יפה
![]() לפותח הפוסט,אתה נראה על אחוז שומן נמוך.תבנה לעצמך תוכנית אימונים ותוכנית תזונה גם כן תלוי מה אתה רוצה,מאסה או חיטוב,למרות שחיטוב לא מתאים כרגע בכלל. בהצלחה בדרכך...
![]() |
#15 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() זה בסדר הוא לא איתנו יותר...
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() ![]()
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() בקיצור בלי הרבה חפירות
תוכנית אימונים להגיע למקסימום בכל אימון תפריט תזונה לעליה במאסה שמתאים לך לישון כמו דב חורף כדאי להשתמש בתוספי תזונה
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() ועוד שאלה, איך לעזאזל אני משטח את החזה שלי וגורם לו לתפוס צורה ולא להראות נשי?!
יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות? אגב, כמה אני צריך להשקיע באירובי במהלך האימונים אם בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תתאמן רגיל, תן במאסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל המון, ובלי שטויות, תעשה לך תוכנית רצינית ותשקיע באימונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|