![]() |
חדש פה - צריך עזרה. תהיו בוטים.
היי אני צריך בבקשה את חוות דעתכם.
אני בן 20, גובה 1.90 ומשקל 74. התחלתי להתאמן לפני כמה חודשים און אנד אוף, בעיקר בגלל שאני בצבא וגם לומד במכללה. אני צריך את עצתכם בקשר לכמה דברים: א) איזו תוכנית כדאי לי לבצע. תוכנית כוללת לכל הגוף או תוכנית ab. הבעיה היא שאין לי יותר מדי זמן במשך השבוע בגלל הצבא והלימודים אבל אני כן מעוניין להשקיע על מנת להגיע לתוצאות. ב) האם כדאי לי לקחת גיינר או אבקת חלבון שכן יש לי בעיה עם ארוחות, שוב פעם בעיקר בגלל הצבא ואלכן לא יוצא לי לאכול מסודר כל כך במהלך היום. מה גם שהאוכל הצבאי מלא בשומן. אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מה כדאי לי לעשות. http://i40.tinypic.com/35iy58m.jpg |
א) תתחיל עם fbw.
ב) מומלץ להתחיל להשתמש באבקות חלבון. נכון כרגע למצבך תתחיל במאסה. תתחיל לקחת גיינר. שאתה מפספס ארוחה ו/או רוצה להשלים סך קלוריות ליום. פה בא הגיינר לידי שימוש. תתחיל מאסה ותתאמן חודש וחצי -חודשיים בfbw ואז תעבור לab. |
להיות בוטים? אתה שחיף מסכן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
להיות בוטה ? אמא שך זונת קהל יא חציל לפותח הפוסט אחי אל תייחס למסכן הזה אין לו חברים |
ציטוט:
|
תתחילfbw גם פחות ימים בשבוע
עדיף לך גיינר כי גם כנראה אין לך הרבה זמן לאכול וגם מצבך לא משהו |
תודה על העזרה. מישהו יכול לתת לי דוגמא לתוכנית fbw טובה?
בנוסף לזה, האם מספיק לי להשתמש בגיינר, האם הוא מכיל מספיק חלבון או שאני צריך לאכול חלבון בנוסף? ומתי לקחת אותו? חבר שלי המליץ לי שתי מנות ביום - בבוקר ולפני השינה, אבל אולי עדיף אחרי האימון. |
fbw = אימון אחד שעובדים בו על כל שרירי הגוף
ולא מחלקים ל A ו B |
ציטוט:
אתה רוצה ? לנקות ת'ראש וזה...? |
ציטוט:
אני רק נותן לך דוגמא. גב-מתח וחתירות כתפיים - מיליטרי והרחקה וכל השטויות האלה, אפשר גם לחיצת דאמבלים בישיבה או עם מכונה אם יש לך במכון. רגליים - לג פרס, פשיטות וכפיפות, סקוואט. יד אחורית - פשיטת מרפקים בפולי עליון חבל או מוט,לחיצה צרפתית. יד קדמית - אתה יכול כפיפות בישבה או בעמידה עם דאמבלים, או עפ מוט w בעמידה. חזה - בנץ' פרס,לחיצה עם דאמבלים, מקבילים, פלייס וכו'... כל גיינר שתקנה תשים לב למה שכתוב על האריזה. אם בכמות היומית שאתה צורך יש כמות חלבונים מספקת, במידה ולא תשים עם טונה וביצים או עם מה שתרצה.. עדיף ומומלץ לצרוך בבוקר אחרי אימון ולפני השינה. |
אני מצאי לך להתחיל לאיתמן יום יום + תזונא נכונה + גיינר במשך שנה
תתחיל חצי שנה רישונה abc זה טוב ל5 אימונים בשבוע אם אתה רוצה 4 אז ab ושה אני אומר תזנוא נכונה זה יותר חשוב מאימונים 7 מנות אוכל ביום של פחממה וחלבון לשלב אותם ביחד וכן אני בן אדם קיצוניי אני יודע :] בהצלחה עוד חצי שנה תעשים תמונות שניראה מה יצא |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפותח הפוסט,אתה נראה על אחוז שומן נמוך.תבנה לעצמך תוכנית אימונים ותוכנית תזונה גם כן תלוי מה אתה רוצה,מאסה או חיטוב,למרות שחיטוב לא מתאים כרגע בכלל. בהצלחה בדרכך... |
ציטוט:
|
:clap:
|
בקיצור בלי הרבה חפירות
תוכנית אימונים להגיע למקסימום בכל אימון תפריט תזונה לעליה במאסה שמתאים לך לישון כמו דב חורף כדאי להשתמש בתוספי תזונה |
ועוד שאלה, איך לעזאזל אני משטח את החזה שלי וגורם לו לתפוס צורה ולא להראות נשי?!
יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות? אגב, כמה אני צריך להשקיע באירובי במהלך האימונים אם בכלל? |
תתאמן רגיל, תן במאסה
|
תאכל המון, ובלי שטויות, תעשה לך תוכנית רצינית ותשקיע באימונים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ