|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לאחרונה שמעתי הרבה שמועות שחלב ומוצרי 0% שומן לא בריאים מכמה סיבות.. ביניהם:
כדי להוציא את השומן מהחלב משתמשים בחומרים כימיים שמסוכנים לבריאות, הסידן שבחלב דל שומן לא נספג וכ'ו... הייתי רוצה לדעת אם באמת יש איזושהי העדפה לחלב 3% על פני 0%.. הורמונים, חומרים כימיים וכ'ו... תודה מראש.
__________________
http://israelbody.com/showthread.php?t=42136 |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|