|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברוס אני עובד פעמיים בשבוע במשך 11 שעות, פעם בבוקר מ- 9 ופעם בערב מ- 5.
במשמרת הערב יש ארוחה אחת ע"י המפעל, נראה לי משהו קטן ומסריח. כמה ומה אתם ממליצים להביא? עדיף ממי שכבר היה במצב שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() רק 11 שעות? אתה עושה צחוק?
![]() יום העבודה שלי די זהה לשלך, יכול להתחיל ב 10:00 ומסתיים ב 23:00
אישית, למרות שאני מוכר חטיפי חלבון אני לא סובל אותם, זה מגעיל ובדרך כלל הם מלאים בשטויות וסוכרים ולא פחות חשוב עושים חור רציני בכיס. בעלות של חטיף אתה יכול לקנות 2-3 פחיות טונה במים או קוטג'. לאורך היום אין כמו אוכל אמיתי! בהצלחה! מקווה שעזרתי
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() יוגורטים, סנביצ'ים, גביעי קוטג', ירקות, קופסאות של טונה.
לא כזה בעייתי כמו שאתה עושה מזה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חיפשתי מאפיה מקומית שמוכרת פיתות, אבל לא סתם פיתות, כמה גדולות שאפשר, ועבות.
מצאתי אחת כזאת. באמת פיתה די גדולה ועבה הם עושים, ומשם אני קונה. לפני שאני יוצא לעבודה אני מכין איזה 2-3 פיתות טובות. אתה יכול לדחוף בפנים טונה/פסטרמה/בשר לאחר בישול וכד', יחד עם חומוס ושאר המרכיבים האהובים עליך. בנוסף אני גם לוקח גביעי יוגורט טובים. כל גביע 10 ג' חלבון ו10 ג' פחמימה. בקיצור, אם תרצה אין זו אגדה.
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תענוג עם ש"ש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() יוגורטים של יופלה ודנונה 0% עושים את העבודה על הצד הטוב ביותר!
גם טעימים וגם מקורות חלבון זמינים תארגן לך קופסא עם כמה פרוסות לחם / פריכיות אורז , קצת זיתים , ירקות וכמה יוגורטים טובים או טונה או שניצלים שהכנת בבית |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מביאים איתכם מקרר קטן?
איך אני יביא קוטג' או יוגורט? כדאי להביא את הטונה בתוך הפחית סגורה או לשים בקופסא נפרדת? איך פסטרמה שורדת אצלכם 5-7 שעות? אני רוצה גם דנונה לא הוגן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() יש מקרר אצלנו.
קוטג' שורד יפה מאוד 6 שעות, פסטרמה אפילו 12, לא ניסיתי יותר. את הטונה תביא סגורה מן הסתם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מחר זה היום הראשון שלי אולי עדיף שאני לא יקח סיכונים כי יכול להיות שלא יהיה מקרר. נראה לי בארוחת הבוקר אני יכניס גם את הביניים, רעיון טוב לדעתך? אני עובד בבית דפוס, אתה חושב שיהיה שם מקרר? אני מפחד שמישהו יגע לי ואני יתחיל להתעצבן כמו רוס מהסדרה חברים כשגנבו לו את הסנדוויץ' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() למה לא, אם אתה מסוגל לפרק הרבה על הבוקר אז לך על זה, הכל בסופו של דבר זה פונקציות של נוחיות.
אני רעב אחרי 4 שעות מהארוחת בוקר אז אני מביא לי 3-2 ארוחות איתי ומשלים את השאר בבית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() חחח גיל הרג אותי : "שאני מתפרע, ארטיק חלבי דיאט 0% של 49 קלוריות ..."
אמ בתכלס אמרו לך מה .. אצלי בעיה אחרת , יום לא של אימון אני ממלצר מ 5 בצהריים , ולך תדע עד מתי יש עד 4 - 1 ... חוץ מארוחה שאני תוחן חצי ממה שהכינו באיזה 6 , כימעט ולא אוכלים .. ממש מבאס אותי הקטע הזה . גם היום הייתי בטיול של אירגון מ 8 עד 8 ארוחה אחת רק הייתה !!!!!!!!!!!!!!! Argg ( אבל משהו פצצה , אכלתי איזה קילו בשר חחח ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם אין לך תיאבון בבוקר מקסימום תשלים בערב .
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=0AuMsg4ZI1I
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|