|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד המטרה שלי הייתה להגיע ל- 80 קילו, אבל שמתי לב לאחרונה שעליתי מאז שהתחלתי בהרבה שומן...
ז"א התחלתי על משקל 51 גובה 1.69 ובערך 9% שומן נטול שרירים לגמרי ועכשיו אחרי 20 שבועות אני 70 גובה 1.74 סביבות ה- 15%-16% שומן נראה לי ועליתי ביחסית הרבה שריר... אני יבדוק בתמונות הגולשים בקשר לאחוז שומן... אני יודע שאם אני יפסיק לחלוטין לעלות במשקל המשקלי עבודה שלי אולי ירדו וההתקדמות תאט... ![]() אבל חשבתי אולי על לאכול ב- 500 יותר מהמאזן הניטרלי, ולעלות בשריר נטו אם זה אפשרי, או ל- 1000 מעל המאזן כי המאזן שלי בדרך כלל 1800 אבל עכשיו לא יהיה בית ספר אז צריך לרדת בערך ל- 1500-1400... מה דעתכם? מה אני צריך לעשות? וזה אפשרי בלי תוספים? למה אני מקבל משכורת רק סוף חודש ולא יהיה לי עד אז כסף לאבקת חלבון וסוכר ענבים... מה דעתכם מה לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה מתכנן להיות פאוורליפטר לא? אם כן אז מה אכפת לך משומן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() שמע, אם אתה מרגיש שהגזמת במאסה תוריד קצת את הקצב. תחתוך כל שבוע קצת ותראה את קצב העליה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() כמה עלית בממוצע לשבוע? אם הרבה מעל חצי קילו לשבוע אז תחתוך רציני ורד ל+500, אם הקצב היה סביר אבל פשוט קצת מהיר נגיד 600-800ג' בשבוע רד ל+1000 ותראה איך אתה מתקדם משם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |