|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז לאחר כמה ניסויים הגעתי לגלידת חלבון שהיא לא נחמדה,לא סבירה,אלא טעימה!!
אני בטוח שכולם יודעים וניסו אבל מי שלא ניסה אז: אני השתמשתי ב20 גרם אבקת חלבון וחלב 3.6% זה הספיק לי ל2 כוסות פלסטיק. חשוב לא להוסיף בכלל מים,ולערבב כל חצי שעה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תסביר לעומק איך עושים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם מעוניין לדעת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמתי 20 גרם אבקה על 100 גרם חלב 3.6,ועם השייקר הידני טחנתי לגמרי,זה הספיק לי ל2 כוסות,העיקרון הוא לא לשים מים בכלל,ולערבב כל חצי שעה ,באמת שיצא טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לא הבנתי איך זה נהיה גלידה? אבקה+חלב=שייק..איפה הגלידה פה?
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיא נסיך מקפיא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() בואנה אחה רעיון.
אבל לא הבנתי איך עושים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() קטלני ברמות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() רעיון פצצה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 162
כללי:: BEAST
גיל:: 17.5
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() חחחחחח נו באמת אחי
זה כמו 2 בייצים+בננה+scoop חלבון אחי נו באמת חשבתי כבר המצאת פה סטארטאפ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מי צריך גלידה כשיש מילקשייק?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שחיתות בליגת האלופות?.... | *DAVID* | פיתוח גוף-כללי | 21 | 15-03-08 08:20 |
עזרה| איך האופטימום בטעם גלידת וניל צרפתי | goan | תזונה ותוספים | 5 | 20-08-07 18:48 |
גלידת בננה | Tnavon | תזונה ותוספים | 24 | 27-04-07 18:11 |
מישו ניסה את אופטימום גלידת וניל צרפתי? | shayko88 | תזונה ותוספים | 4 | 01-02-07 22:11 |