|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קבלו מתכון לגלידת בננה בת ז***
משהו פצצה לאחרי אימון המצרכים 3 בננות חצי כוס חלב איך עושים?: חותכים את הבננות לפרוסות בינוניות שמים על צלחת או בשקית ניילון מקפיאם במקפיא בערך איזה שעתיים שלוש עד שהבננות קופאים לגמרי אחרי שהבננות קופאות שמים אותם בבלנדר + חצי כוס חלב התוצאה גלידת בננה במרקם כמו של גלידת שמנת אפשר גם לעשות את זה עם סוכר ענבים שניסיתי את המתכון קיבלתי שוק איך זה יוצא עם מרקם כמו של גלידה אמיתית,מדהים וטוב אחרי אימון
__________________
perfection has it's price |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע טוב אני ינסה לעשות את זה בשייק של הבוקר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נשאר בשייק חתיכות הפרי או שזה היה נקי סבבה כזה כמו לשתות מים
__________________
מדריך חדר-כושר מוסמך, וינגייט. כשתבין...תגדל! ![]() לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שתוכנים את זה במערבל מזון או בבלנדר אז לא נשאר חתיכות פרי וזה במרקם חלק בלי חלקי פרי
אחי זה ממש תענוג אחרי אימון (כמקור לפחממה) ועם מוסיפים לזה סקום אבקת חלבון זה יכול להיות פיצוץ
__________________
perfection has it's price |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() החלב הופך למרקם שמנת? למה זה
__________________
החתימה שלך הוסרה ע"י ההנהלה כי היא חרגה מהגודל המורשה. ![]() ![]() כולם מוזמנים לשים את היוזרבארים האלה בחתימה שלהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באמת אם מוסיפים סקופ יהיה טוב?
ואם יש לי טעם שוקלד אז באסה רצח לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
__________________
החתימה שלך הוסרה ע"י ההנהלה כי היא חרגה מהגודל המורשה. ![]() ![]() כולם מוזמנים לשים את היוזרבארים האלה בחתימה שלהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Tnavon
אתה עושה בדיוק כמו בסרטון ? אתה שם במקפיא רק את הבננות ? או שגם את החלב ותודה אחי על המתכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() וואי נשמע ממש טעים עכשיו שמתי במקפיא נחכה שלוש שעות :d
תודה רבה גבר.
__________________
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ותגיד עכשיו סיימתי להכין... איפה שמים את זה במקרר\במקפיא?
__________________
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח וואלה לא יודע תיגמור את זה חחחחחחחחחחח איזה פלטה יא רבעק
הממממ שים במקרר או שבמקפיא וכל 20 דקות תערבב |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יהוו ותחשוב מזה לצרף לזה סקופ חלבון בננה של צמפיון
נראה לי גן עדן
__________________
מדריך חדר כושר בריאות ותזונה ,מוסמך מטעם וינגייט. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וואי וואי צריך לנסות משו בסגנון עם תמרים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הכנתי משהו דומה הוספתי יוגרט בננה פאקן 0% יוצא מאוד טעים
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() היוגורט הזה של הבננה פאקן והעוגת פרג מעדניםם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() רק לי אין בלנדר בבית? |:
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה גדול! עם אוראו זה שוס! תודה גבר
|
![]() |
![]() |