|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה אותם הגרמים לפני ואחרי ?
סתומרת אם אני שוקל פסטה נגיד 100 גרם לפני בישול , אחרי בישול אני אוכל תפסטה ששקלתי היא תשקול יותר בגל הנוזלים , אבל הערכים הם אותו הדבר נשארים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בדרך כלל כשחשבים ומדברים על ערכים אז זה תמיד במצב יבש (לפני שמוספים מים) ולפני בישול.
כמובן שאם אתה מוסיף דברים אז הערכים יכולים להשתנות, במקרה של הפסטה אין שינוי כי אתה רק מוסיף מים. כשמדובר בפחמימות וחלבון אין הרבה מה לדאוג מלפני ואחרי בישול, שומן יותר רגיש לחום ויש תהליכים מסויימים שמשנים ומפרקים מהאיכות. גם וויטמינים נהרסים בבישול, אבל לא כולם, למשל עגבניות מבושלות אפילו יותר בריאות מעגבניות לא מבשולות. בכל אופן אתה מודד ומחשב לפני בישול והוספות של מים/שמן/טיבלונים וכו'.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אם אני פשוט לוקח לדוגמא 200 גרם פסטה , ושם בסיר. שם מים ומתבלן אותו , ואחרי הבישול שופך את כל מה ששמתי בסיר לצלחת , אז ה200 גרם האלה יש להתייחס אליהם כאל הערכים שלפני בישול מבחינת קלוריות וכ"ו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: אני קורא לו HOME
|
![]() כן, יש להתייחס אליהם כאל לפני בישול.
קלוריות של 200 גרם פסטה ישארו אותו דבר אחרי בישול אך המשקל שלהם יגדל בשל ספיחת המים(שגם היא משתנה מבישול לבישול)
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה משתנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לפני ואחרי בישול | afff | תזונה ותוספים | 5 | 14-09-12 17:19 |
שאלה-גרמים לפני ואחרי בישול | ekov | תזונה ותוספים | 1 | 04-06-10 15:15 |
בישול כתף בקר + שאלה לגבי אומגה 3 | BodyKilo | תזונה ותוספים | 1 | 04-02-09 22:31 |
שאלה לגבי שיבולת שועל לאחר בישול | The Sun | תזונה ותוספים | 2 | 12-03-08 14:45 |
[שאלה]שיבולת שועל ללא בישול עם חלב/מים זה בסדר? | hasman90 | תזונה ותוספים | 12 | 07-12-07 23:37 |