|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן..
אני כרגע בתקופת מאסה ואשמח לקבל חוות דעת בנוגע לתוכנית אימונים שבניתי..נמצא מתאמן כבר קרוב לחודשיים וחצי. בן 22 שוקל 81 וגובה 1.82 * אני כרגע עושה פיזיוטרפיה בשביל הברך אז התרגילים לרגליים בהתאם. * לא להציע ss וכדומה, תודה תוכנית fbw חזה: לחיצת חזה 3x8 לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 3x8 גב: מתח עם משקל 3x8 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות 3x8 יד אחורית: מקבילים עם משקל 3x8 יד קדמית: כפיפת מרפק בישיבה עם משקולות 3x8 רגליים: סקוואטים 4x12 תאומים 4x12 יש לציין שאני עושה גם פשיטת ברך עם רגל אחת בלבד, רק לפצועה. כמו כן אני עושה עוד תרגילי תנועה. בטן: על ספה בשיפוע 3X10 אשמח לשמוע חוות דעת לגבי התוכנית ואיך לשפר. אשמח לדעת האם כדאי לעבור לab או להשאר בזאת? תודה! =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() נעשה לך טיפה סדר, נהפוך את זה לAB עם יום מנוחה בין האימונים
A רגליים: סקוואטים / לאנצ'ים (מכרעים) 4x5-8 יש לציין שאני עושה גם פשיטת ברך עם רגל אחת בלבד, רק לפצועה. כמו כן אני עושה עוד תרגילי תנועה. לא, אתה צריך לעשות לשתי הרגליים תעשה איזה חודשיים רק לאנצ'ים בלי סקוואטים תתחיל ממשקל שיחסית סבבה לרגל הפצועה ופשוט היא תתחזק לאט לאט עד שתגיע לכוח של השנייה חזה: לחיצת חזה 3x8 לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 3x8 גב: מתח עם משקל 4x8 יד אחורית: פשיטת מרפקים כלשהי עם משקולות חופשיות 4X12 בטן: על ספה בשיפוע 3X10 B רגליים: סקוואטים / לאנצ'ים (מכרעים) 4x5-8 גב: חתירה עם משקולות (עמידה או שכיבה עדיף עמידה) 4*8 כתפיים: לחיצת כתפיים בעמידה (משקולות או מוט) 3*5-8 כפיפה + הרחקת כתפיים 3*12 (משקולות חופשיות בעמידה) יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה עם משקולות חופשיות 4*12
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() הומי, עם סבלנות כמו שלך, מגיע לך להיות מועמד לניהול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשמח אם תענה לי על כמה שאלות... 1) ab עם יום מנוחה בניהם? למה זה טוב ועדיף מfbw? 2) למה בa יש גם חזה וגם גב ואילו בb יש רק גב ללא חזה? 3) מקבילים ליד אחורית עם משקל פחות טוב מאשר פשיטת מרפקים עם משקולת? 4) בb בתרגילים של הכתפיים הרחקה+כפיפה כל אחד מהם 12x3? לעשות סט כזה סט כזה או תרגיל תרגיל? תודה רבה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() סבלן כלפי שאלות אמיתיות ואנשים שבאו ללמוד בלבד חח
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
תכלס בשניהם זה בערך fbw, פשוט שוב צריך לתת מנוחה לגוף להתאושש. 2. מניסיון שלי לפחות הגב מגיב ככה יותר טוב, זה לא כזה כזה קריטי, אבל החזה צריך בדרך כלל יותר זמן מנוחה, וגם ככה הוא עובד בלחיצת כתפיים טיפה וגם כל השרירים שמסייעים ללחיצת כתפיים עובדים בחזה ולהפך בכתפיים. 3. מקבילים זה טוב מאוד, אם הורדתי את זה אז הכוונה להוסיף את זה ביום של הכתפיים. 4. זה בתנועה אחת, זתומרת מביא את הידיים קדימה, מוריד אותם מביא הצידה, מוריד אותם סך הכל 6 לכל כיוון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הומי, אישית הייתי משנה מעט וגם הייתי רוצה את דעתך למה לא לשנות..
אם התכנון שלך הוא ab של 3 פעמים בשבוע.. (אם זה 4 פעמים בשבוע, אז תקן אותי.) מדוע יש צורך לתת לכתפיים עוד 3 סטים מעבר לפרס ? במיוחד שיווצר מצב שפעם בשבועיים אתה תתן לכתפיים 12 סטים.. לגבי חזה, אתה לא חושב שעדיף לתת 3 לחיצות 3x5-8 בשבוע מאשר שיווצר מצב אחד לשבועיים שהחזה יקבל 6 סטים ובאותו יום ? הגירוי יהיה מינורי בהנחה שרמת ההתאוששות שלו לא ברצפה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() 3-4 פעמים בשבוע, לא כזה כזה קריטי בשביל מתחיל
אין יותר מדי צורך תכלס, פשוט התרגלתי כבר שאנשים בפורום רוצים לדחוף יותר ולהקשיב פחות, אבל זה לא באמת יזיק. מניסיון שלי לפחות וממה שקראתי, לא לוחצים 3 פעמים בשבוע בנץ, במיוחד לא כשעושים גם פרס, לחזה לוקח יחסית יותר זמן להתאושש, מה גם שמפרק הכתף עובד כל כך הרבה שצריך לתת לו טיפה להתאושש
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני בתוכנית שרשמתי בסביבות החודשיים. אין צורך בטיפה גיוון עדיין? לגבי הכתפיים התרגיל נראה לי פחות טוב, אם זאת אנסה אותו. ובחזה להוריד את השיפוע חיובי? תודה לכולם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
כמובן שזה עניין של ניסוי וטעייה מבחינת התאוששות אבל שוב, לגביה כתפיים להגיע לכמות כזו של סטים נראה לי מתכונת לאימון יתר של הכתף.. לעומת זאת, יהיו שבועות שבהם שרירי החזה לא יגיעו לגירוי שהם צריכים.. ד"א התייעצות קטנה אם אנחנו כבר פה.. אתה משלב פוואר קלין בתכנית שלך ? אם כן, אתה משייך את זה לאימון רגליים כביכול ? כמות סטים חזרות ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני עובד שונה לחלוטין מכל מי שמתאמן פה
אני עושה שבת pl קלאסי פחות או יותר ראשון אירובי חתירה כמעט תמיד 2-4 ק"מ שני pl ו wl ומטקון של קרוספיט לרוב כבד משקלי עבודה 70-90% שלישי מנוחה / pl קלאסי רביעי עוד פעם pl ו wl ומטקון של קרוספיט חמישי ספרינטים איטרנוולים / מנוחה שישי מנוחה בוא נגיד שיוצא לי לעשות סקוואטים פעמיים בשבוע בלי קשר לקלינים וסנאצים וכל זה ופעמיים בשבוע גם OHS
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
Wtf ? איך הגוף שלך עומד בזה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ואני כרגע בחיטוב ירדתי כבר מעל 10 קילו, פעם בכמה שבועות עושה כמה ימים מנוחה / deaload
וממשיך להתחזק. בגלל כל האירובי הזה והעבודה עם הדופק הגבוה, זה תורם להתאוששות, כנ"ל תזונה נכונה, אם הייתי ישן כמו שצריך (רוב הימים 5-6 שעות) בכלל היה טירוף, מקפיד על תזונה אגוזי מלך שקדים ברזיל חמאת בוטנים טחינה בשר וביצים ואתה מסודר.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימון | arad1021 | אימונים | 2 | 18-01-11 13:54 |
תוכנית אימון | Ferrari F430 | אימונים | 4 | 29-03-09 23:10 |
כמות סטים, תוכנית אימון וזמן אימון | פומה | אימונים | 12 | 21-04-07 16:42 |
תוכנית אימון | פומה | אימונים | 4 | 14-04-07 01:22 |