|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() bent over row מזיק לגב תחתון או מחזק אותו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אם הגב שלך מספיק חזק, ו/או עבר הכשרה מספקת והכנה מספקת בדמות דד ליפט או כיסאות ותרגילי חיזוק גב למיניהם , אין סיבא שזה יזיק אלא רק להפך.
מה שכן, לא מומלץ שתעשה את התרגיל הזה באותו יום של דד ליפט, משום מה העבודה הסטטית של הגב אחרי הדד ליפט [שמן הסתם הוא יותר מסיבי אז הוא בתחילת האימון] גורמת לשרירים שם להיתפס. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא יודע עד כמה הגב התחתון שלי חזק...אני לא עושה דדליפט,אבל אני עושה פרס בעמידה(40 ק"ג) וכיסא רומי עם 20 קילו עליי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() תחליף את הכיסא רומי בדדליפט..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא יכול במכון לעשות דדליפט(וזה לא ממש מסתדר לי מבחינת חלוקה ab)..
ועוד שתי שאלות: 1.במשקלים כבדים יותר קל לי לעשות bor בסופינציה,האם זה כדאי?יתרונות חסרונות 2.כנ"ל שארגס באחיזה משולבת יותר קל לי,השאלה האם זה יכול לפגוע בפרופרציות בין הטרפזים.. תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שיש לנו פה איזה קטע לא מובן,
הצעתי לך לא להיכנס לזה, אני יחזור על זה, אל תיכנס לזה! דלג הלאה, תתעלם, לא נראה לך, אל תגיב. פה נגמר הדיון.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אלברט צודק במידה מסויימת, אתה מתהדר במשקלי עבודה מטורפים- אצלנו אנחנו רגילים שמי שמדבר מגבה את עצמו בסרטונים ולכן הוא מציק לך. יש פתגם סיני עתיק שאומר "לתלה" שזה לינק, תמונה או לא היה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() לתלה חל רק בפורום אימוני הכוח. שאר הקהילה מתנהלת כאנרכיה, אם תרצה בית זונות, שכל אחד אומר מה שהוא רוצה מבלי לגבות את זה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() המשקלי עבודה האלה לא מטורפים בכלל ביחס למבנה גוף שלי ולמשקל שלי.
אתה עושה 120? אתה שוקל 80? תעשה חישוב. אני שוקל 103 מה מסובך לחשוב שאני מרים 132.5[שאגב זה בזכות העצה שלך] ולצערי תמונות יהיו רק אחרי שהם יעברו תיקונים להורדת הפנים שלי. עם כל הכבוד יש אנשים שאסור להם "פרסום". לא מתכוון לריב עם אף אחד, לא מתכוון להיכנס ל"קטע" עם אף אחד, לא לעניין למישהו שלא יגיב, באתי להעשיר את הידע שלי כי אני פתוח לרעיונות, ולתת מהידע שלי כי אני מאמין שאני יודע מספיק כדי לחלוק. בהצלחה .
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הוא טען שהפרס שלך מאד גבוה לפי מה שאתה טוען. לי לא אכפת אם תביא סרטון או תמונה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיים לא דיברתי על פרס עם 150!!!????? מה נסגר הוא חושב אני רמבו!???
בנ'ץ 132.5 וביום שישי הזה נסיון עם 135 נקווה לטוב. פרס אני עושה 75 לא באמת בדקתי כמה אני יכול. אני עושה 4x6.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 75 בפרס ל4x6 זה די כבד , בגלל זה הוא לא מאמין...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה הוא בן 11 ואני 25.
נקודה למחשבה.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() שתי שאלות:
1.במשקלים כבדים יותר קל לי לעשות bor בסופינציה,האם זה כדאי?יתרונות חסרונות 2.כנ"ל שארגס באחיזה משולבת יותר קל לי,השאלה האם זה יכול לפגוע בפרופרציות בין הטרפזים.. תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה בנאוטילוס כפ"ס?
אם כן אפשר לשאול את ק1בה האם יש אמת בדבריך
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שאל גם תשאל.
למרות ש95 אחוז מהחברה שמתאמנים שם הם ילדים בני 14. מי זה ק1בה? דר'? זה אתה?
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 20-11-12 בשעה 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() דר= קובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לחיצת חזה שיפוע תחתון - עבודה על חזה תחתון | brN | אימונים | 5 | 23-10-12 16:08 |
Bent Over | BodyLanguage | פורום אימוני כוח | 0 | 11-10-11 18:39 |
Bent Over Row | tomer90 | אימונים | 19 | 20-10-10 09:15 |
מתח או bent over row? | roihezki | אימונים | 14 | 22-02-10 13:19 |
Bent over row | yair3333 | אימונים | 3 | 27-03-09 12:13 |