|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() גובה 174
משקל 72~ הרגליים שלי יחסית לפלג גוף עליון לא מפותחות למרות שמעולם לא הזנחתי אותם באימונים! מתאמן abc 4 פעמים בשבוע a- גב + יד קדמית b- חזה + יד אחורית + בטן c- רגליים + כתפיים התרגילים שאני עושה לרגליים באימון c: 4*10 סקוואט חופשי 70 קילו 50 lunges דינמי 4*8 דחיקת רגליים 120 קילו 4*10 פשיטת ברכיים כנגד מכונה, החזקה 2 שניות בשיא הגבוה, 31 קילו תאומים 4*10 בסמית כמו שאתם רואים משקלים סבירים++ ועדיין הרגליים לא רוצות לגדול! עליתי המון מאסת שריר בחודשים האחרונים, אבל נראה ששום דבר לא ברגליים. המדריך שלי הציע לי להתאמן באופן קבוע על רגליים פעמיים בשבוע. כאשר אימון c (רגליים + כתפיים) לא נופל פעמיים בשבוע, יש להוסיף את התרגילים הבאים במקום שריר אחר: *סקוואט במכונה 4*5 משקל גבוה *פשיטת ברכיים כנגד מכונה ודחיקת רגליים, סופר סט 4*8 *כפיפת ברכיים במכונה בשכיבה 3*15 30 שניות מנוחה *תאומים 4*10 בסמית (לדוגמא באימון a להוריד את היד קדמית ולעשות את זה במקום) מה דעתכם עלי לעשות? מה דעתכם על מה שהציע המדריך שלי? עד מתי יהיה לי שרירי תאומים של בת 12?!!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() המשקלים לא סבירים פלוס, חד משמעית,
זה משקלים של מתחיל יחסית, אין לך כל כך מה לעשות abc, אם אתה עדיין מתעקש, סקוואט לא במכונה, חופשי 4-5 סטים לאנצים 3-4 סטים דד ליפט פעם בשבוע בכל התרגילים תוריד ל5-8 חזרות אני מניח שאת האימון חזה כתפיים גב גם אפשר לשנות לך דברים אם יש לך כוח תעלה לפה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ציינת הרבה דברים, אבל ללא הסבר. מה רע בabc? מה זה לאנצ'ים? ולמה להוריד ל5-8 חזרות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תדאג לסקואט 4 פלטות ואז תאמין לי הרגלים שלך יהיו גדולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() 70 קילו סקוואט זה משקל נמוך . עם עוד . אחרי זה .
אני מאמן אישי, אני מאמן ילד בן 14 ששבוע שעבר עשה 70 קילו ל2 חמישיות והוא שוקל 60 קילו +/- התחלנו עם מוט, ועולים ליניארית, אין כמעט סיבה להתקע עד ה100 קילו +/- . לאנצים - lungs דינמי, מה דינמי, אתה מתחיל (כן נקודה. אני נחשב בינוני ואני עושה פי2-3 ממך במשקלים ) יש סטנדרטים מסויימים של משקלים בעולם, אם אתה בוחר לעבוד לפי הם, או לפי הסטנדרטים הנמוכים של הארץ זה בחירה שלך . בקיצור הכל לעשות 3-4 סטים של 5-8 חזרות .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גיבור, צא מהסרט שאתה חיי בו (למרות שהחיים שם עשויים להיות די נוחים). בשום סנריו 70 קילו סקווט לא יכול להיחשב סביר ++. העניין די פשוט -- תעבוד כבד, תאכל טוב ויהיה בסדר (ולפי הגיל יש לך גם את האפשרות לישון טוב, כך שלא צריכה להיות לך בעיה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() 70 ק"ג סקוואט?!
אתה באמת חושב שזה משקל שבו תוכל לראות את הרגליים שלך גודלות!? יש פה חבר'ה שבגיל 17 הגיעו כבר ל140+ ק"ג סקוואט וזה ממש לא נדיר תחליף את התכנית הזוועתית שלך ודחוף ותבין שבלי סקוואט חופשי בלי מכונה ובלי עזרים לא יגדלו לך הרגליים ולא בטיח מצטער על הנוקשות-ככה אני מגיב כשאנשים באים ראש בקיר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 3-4 סטים דדליפט עד 6 חזרות
5 סטים סקווט חופשי 8 חזרות לג פרס 3 סטים 12 חזרות פשיטת ברך במכונה 4 סטים 10 חזרות כפיפת ברך במכונה 4 סטים 10 חזרות תעשה את התוכנית הזאת תראה איך אתה גודל מבטיח לך בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חחח איזה גדל
זה מתכון לפציעה
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון רגליים ללא שימוש בכפות רגליים | ניר.מ. | פיתוח גוף-כללי | 4 | 22-07-09 12:00 |
הפסקתי לגדול | NoLimits | תזונה ותוספים | 3 | 18-01-09 22:56 |
לגדול? | אלירן יחיא | אימונים | 3 | 06-01-07 13:37 |
רציתם לראות רגליים אז הנה רגליים-גם סרטון | MagneZium | גלריות הגולשים | 22 | 06-12-06 16:04 |