|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() נתונים : משקל 52
גובה : 167 תכנית האימונים a חזה: לחיצת חזה כנגד מוט 4 סטים 8 חזרות לחיצת כזה במכשיר 4 סטים 8-12 חזרות פרפר במכשיר 4 סטים 8 חזרות מקביליים 4 סטים של מקסימום [בערך 6-8 אני צריך להשתפר ] יד אחורית: פשיטת מרפקים מול ספסל 3 סטים של 12 [משקל גוף] פשיטת מרפקים עם פולי עליון(חבל) 4 סטים של 12-6 יד קדמית : כפיפת מרפקים בישיבה משקולות יד 4 סטים של 8 כפיפת מרפקים בישיבה כיסא ייעודי עם מוט 3 סטים של 10 b גב: מתח 4 סטים של מקסימום משקל גוף משיכת פולי עליון באחיזה רחבה לחזה 4 סטים של 8 חזרות משיכת פולי עליון באחיזה צרה לחזה 4 סטים של 8 חזרות חתירה במכשיר 3 סטים של 12 חזרות כתפיים: לחיצת כתפיים במכשיר בישיבה 3 סטים של 15 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חסר לך עוד איזה 4-5 תרגילים לכתפיים ואל תדאג שלא שילבת רגליים גם ככה אתה הולך עליהם כל היום ומספיק שאתה אוכל 500 גרם חלבון הם יגדלו לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא סיימתי לרשום אתזה זה פתח לי את האשכול באמצה איך מוחקים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתאמץ אפילו לרשום את מה שאתה הולך להוסיף ברגליים כי חבל על הזמן שלך..אתה לא רואה שהוא ציני ?
התכנית שלך לא קרובה להיות סבירה אפילו..במצב שלך אתה צריך תכנית כמו ss או ab עם מורכבים ותרגיל עזר לכל שריר של 2 סטים . לא יותר מזה..תקרא אחי הרבה מאמרים ותכניות מסה לדוגמא ותבין איפה טעית |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חבל מאוד שאתה כל כך משקיע וסתם לא תתקדם!
תעשה מקסימום 2 תרגילים לכל שריר ואל תעבוד יותר מ8 חזרות. כמובן שתשלב תרגילים מורכבים היינו: סקוואט, דדליפט, בנץ פרס, פרס, פאאורקלין, באנט אובר ראו, מתח. מבלי זה התוכנית שלך היא לילדים\בחורות. ממליץ לך לעשות את התוכנית המופלאה ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק כתבתי כאן הודעה ארוכה שיכלה לעזור לך אבל היא נמחקה לי
לצערך אתה לא מספיק בעל ערך כדי שאני ישקיע כזה מאמץ ויכתוב שוב:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איפה אפשר להשיג מדריך לבניית תכנית אימונים+תפריט לחיטוב דל פחמימה? | jon02 | תזונה ותוספים | 4 | 01-08-11 13:21 |
תכנית אימונים | wh2o | אימונים | 2 | 30-06-11 08:22 |
תכנית אימונים+ תפריט למסה [מתחיל] | vitali02 | תזונה ותוספים | 2 | 09-04-09 18:46 |
תכנית אימונים+ תפריט למסה [מתחיל] | vitali02 | אימונים | 2 | 09-04-09 11:12 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |