|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 30 ושוקל 97 קילו, הייתי אצל דיאטנית וניתן לי תפריט עם מטרה להוריד במשקל
בנוסף אני מעוניין להתחיל לרוץ בכדי להוריד את עודף המשקל והכרס מה המינון הנכון לעשות זאת, כמה פעמיים בשבוע ולכמה זמן? האם אני מוכרח לשלב זאת עם חיטוב הגוף (בסגנון מכון כושר) בנוסף ל200 כפיפות בטן שאני עושה כל יום על מנת להימנע מפיסות עור מיותרות ו"מדלדלות"? תודה נערך לאחרונה על ידי oded244, 21-09-11 בשעה 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() the abs work doesn't metter
there is no point in doing more the 3X12 2-3 times a weeks the best thing is to sign up in a gym or at list to run out side and stop in place where u can do pull ups (or if u can't so jump assisted pull ups and push ups and a little big of bw squats.. 2-3 train a week for the first 1-2 months will b ok just remember that in a diet the menu is 60-70 % and not the sports at list not in the shape your body is now..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו יכול להגיד לי איזה מרחק אני צריך לרוץ כל פעם
וכמה מתח ושכיבות שמיכה אני צריך לעשות כל אימון? כמו כן לא כל כך הבנתי מה הכוונה ב: 3X12 2-3 times a weeks תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לרוץ 2 ק"מ 3 פעמים בשבוע...
כל שבוע תנסה להוסיף עוד ק"מ.. כמובן שאם קל לך תוסיף יותר ואם קשה אז אל תוסיף... בכל מקרה מה שמשנה שחיטוב/דיאטה זה האוכל, הכי חשוב התפריט אחרי זה הריצות והאימונים. תחפש באתר תוכנית אימונים בסיסית.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות כלליות | ofeks | אימונים | 3 | 07-08-11 17:37 |
שאלה בנוגע לריצה | justdude | פיתוח גוף-כללי | 4 | 31-05-09 18:35 |
כמה שאלות כלליות בנוגע לקריאטין | THEJOKER | תזונה ותוספים | 6 | 17-09-08 22:06 |
שאלה בנוגע לריצה. | ביתר מלחמה | תזונה ותוספים | 3 | 14-08-08 17:37 |
כמה שאלות כלליות . | IssA . | אימונים | 6 | 28-02-07 18:42 |