|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה...
יום ראשון - גב + ביספס יום שני - חזה + כתפיים [ עובד על תרגילים מבודדים שלא עובדים אם הטריספס] יום שלישי - טריספס + עמות יום רביעי - רגליים + בטן יום חמישי - פידול אירובי [ מכשיר כמו של הנכים כמו אופנעיים ליידים שעובד על המון שרירים ] יום שישי - ריצה שבת מנוחה~! מה אתם אומרים ? הגוף מתאושש מהאימון פידול עד ליום ראשון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() כמה סטים וחזרות?
ולא,יום מנוחה ממש לא מספיק. אתה לא חדש אתה אמור לדעת שצריך לנוח לפחות 48 שעות. עדיף כבר שתעשה ab. ומה המטרה שלך? מאסה או חיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מידי פיצולים.. אין מספיק מנוחה... תוריד ל4 אימונים בשבוע...abc ואחד אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא יום מנוחה... אם תסתכל טוב תבין שבין אימון גב לאימון גב עובר שבוע.... השאלה שלי אחרי כמה זמן הגוף מתאושש מאימון אירובי של החלק העליון של הגוף... בעצימות נמוכה.. ממש כמו אופנעיים רק ליידים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() אחי אין לך שום מנוחה. הגב לא עובד רק במתח. הוא עובד גם בתרגילים אחרים. אתה גם עושה חזה+כתפיים ויום אחרי זה טרייסיפ. שלא לדבר שאתה עושה גם עמות בכלל מיותר. עמות עובדות טוב מאוד באימון יד קידמית ובאימון גב. תוכנית לא טובה בכלל. ומומלץ לעשות מנוחה מוחלטת. אתה הרי מוציא קלוריות בזמן ריצה. ואתה צריך כמות מספקת של קלוריות כדי שהגוף יתאושש ואם תעשה ריצה השרירים שלך לא ינוחו כמו שצריך וזה יכול לגרום לך לאימון יתר שזה ממש לא נעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() lifton
ואלה אחי? יפה שבמקום לנסות לעזור אם התוכנית אימון החלטת לעזור לנו בלימודי לשון :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה לא לשון זו חתיכת שגיאה..אבל לא משנה.
ואתה רוצה עזרה..אז ככה: 1.תוכנית על הפנים, ולמה שתעשה abcdef? 2.ושוב העינין של המנוחות, אין מספיק התאוששות לגוף , מתכון בטוח לאימון יתר. 3.רביעי עד שישי רגליים? שלושה ימין ברצף אימון רגליים.. 4.אני מבין שלחזה אין לך בכלל לחיצות..שזה גם לא בסדר. אני אומר 4 אימונים בשבוע AB פעמיים אירובי מיד אחרי אימון משקולות..
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 25-07-11 בשעה 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לך לעשות ab ככה תעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע במקום פעם אחת!
ואני מקווה מאוד שאתה עושה תרגילים מורכבים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() למה שתאמן אמות?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שאני לא מבין אותכם אנשים......... אני עובד על תרגילים מבודדים ..רשמתי~ לחיצת חזה זה תרגיל מורכב שעובד לא רק על שרירי החזה... בגלל זה אני מעדיף לעבוד עליו בצורה מבודדת .. פלייס פרפר שיפוע רגיל חיובי ושלילי...
עמות שריר מיותר? כן אתה עובד עליו בתרגלי גב וביספס אבל באיזה עצימות? נמוכה אם אתה רוצה לפתח אותו בצורה משמעותית.. ואיך הגעתה לרביעי עד שישי רגליים? רביעי אימון רגליים במשקולות... חמישי אני בכלל עושה מכשיר של פידול ידיים.. אין את זה בכל מכון כושר אבל הוא מכשיר אירובי שמבקום לפדל אם הרגליים אתה עושה את זה על היידיים.. ככה המטכונדריות בשרירי הגפה העליונה עולים וצריכת החמצן בגפה בעליונה הרבה יותר טובה ועוזרת בהרמת משקולות וסיבולת שרירית... ואז בשישי אימון ריצה .. שתי האימונים האירובים שאני עושה בעצימות נמוכה שרירית ואין הרבה עומס עליהם ככה שזמן ההתאוששות שלהם היא הרבה יותר קצרה... אז עכשיו מה יש לכם להגיד בנושא.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() התוכנית שך גרועה תעשה ab נורמלית שיהיה בה סקואט דדליפט בנץ' ופרס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
נפיחון
|
![]() הולי שיט על מה אתה מדבר לעזאזל? אייל בחיאת לך תקרא את המשמעות של תרגיל מורכב ואז תחזור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל לצבור שריר ולהתחזק צריך להתבסס על תרגילים מורכבים שעובדים על יותר שרירים במקום פשוט שעובד על שריר אחד..אם כבר התרגילים המבודדים באים בנוסף למורכבים כדי לתת גירוי גדול יותר לאותו שריר.
![]() |
#16 |
נפיחון
|
![]() אבלל.. אם אתה מתאמן מתחיל,אין סיבה להוסיף שום תרגיל מבודד. תגיע בבאנץ ל 120 קילו ותראה איך היד האחורית גודלת ומתחזקת פלאים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשה לכם להבין אותי???
תרגיל מבודד - עובד על מפרק אחד = שריר אחד [בעיקרון] תרגיל מורכב - עובד על כמה מפרקים לדוגמא שני מפרקים .. מפרק כתף ומפרק מרפק = עובד על קבוצת שרירים לדוגמא אני יכול לשלב אימון של חזה וטרייספס באימון אחד רק מלחיצות חזה שעובדות על טרייספס ובמפרק המרפק ועל חזה במפרק הכתף ... או!!!!! שאני יכול לעבוד בשיטה מבודדת! שמה אומרת אם הבנתם נכון? לעבוד על כל שריר ושריר בצורה מבודדת! ובכל זאת לעבוד על כל השרירים בגוף .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אהה וייגור בוא אני ינסה לתאר לך את העומס סתם לדוגמא
לחיצת חזה עומס % על השרירים חזה = 65 טריספס = 35 לעומת זאת אם אתה מבודד את התרגילים.. את יכול להעמיס הרבה יותר על שריר ספציפי ב 100% עומס.. אתה מסכים אם זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
נפיחון
|
![]() לא. הייתי על 60 קילו בטריספס אחרי שהתחלתי להתמקד רק בבאנץ החלטתי לנסות לעשות 2 סטים של יד אחורית ואתה יודע מה היו התוצאות? וואלה הוספתי למוט 25 קילו זאת אומרת עשיתי 85 קילו ליד אחורית וזה עוד לפני שבועיים. מאז הוספתי משקל גם בבאנץ אז אני מאמין שהטרייסיפס התחזקו יותר שלא נדבר על הכפתיים שסגרתי 80 קילו פרס 3x5. היד הקידמית שלי התחזקה פי-2 ממה שהיה קודם. אם אין לך כוח לעשות אחרי באנץ יד אחורית, אז תוכל יותר ותראה מה אוכל יכול לעשות. מקסימוםםםםםםם קח 3 דקות מנוחה בין סט לסט אחרי הבאנץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה אתם אומרים על התוכנית הזאת לבטן? | stav551 | פיתוח גוף-כללי | 11 | 14-03-10 17:07 |
מה אתם אומרים על התוכנית הזאת? | steaua rosie | אימונים | 2 | 06-01-10 00:01 |
מה אומרים על התוכנית הזאת? | Avi | אימונים | 24 | 12-04-09 07:30 |
מה אתם אומרים על התוכנית הזאת? | bobi12 | אימונים | 26 | 07-03-09 15:03 |
מה אומרים על התוכנית הזאת | אורן_ג | אימונים | 6 | 29-01-08 13:09 |