|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
גיליתי אני אוכל יותר מידי "לחם פרוס שחור" של אנג'ל כלומר אינדקס גליקמי מסריח (רשום קמח חיטה כהה - מה זה אומר?) ובנוסף אני מעוניין בגיינר אז אני צריך שהוא לא יהיה עם אינדקס גליקמי גבוה אני שוקל 71+- עם אחוז שומך די נמוך (9~10) על 1.75 הבנתי שהפרפקט 3000 מכיל מלטודקסטרין שאולי זאת פחמימה מורכבת אבל יש לה ערך גליקמי גבוה (105 לעומת 100 של סוכר לבן) אני מחפש גיינר שבאמת יהיה כמו שצריך כי פחמימה פשוטה / מלטודקסטרין לא בעיה להכניס תודה רבה ושיהיה אחלה סופ"ש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1
מאקרו פרו של סיינטרקס אמור להתאים לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() די יקר, לא? או שכל האיכותיים במחיר הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יקר אבל איכותי.
אם אתה כבר קונה כדאי לך את המבצע זוגות זה יותר משתלם וגם ה 2.5 קילו לא להרבה זמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() גיינר זה לא משתלם....אבל בגיזרת הגיינרנים הוא הכי משתלם ממה שזכור לי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() שמע אני עליתי 29 קילו בעזרת הגיינרים הארורים האלה וזה הקל עליי מאוד, שווה את הכסף... אבל עניין של שיקול כלכלי, והגיינר הספציפי הזה מבחינה כלכלית מבין כל הגיינרים הכי משתלם
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אבל כלכלית זה קצת כבד לאנשים עיוני
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() מה משתלם בו? גם הוא כמו כל האחרים יגמר לך פחות מחודש. קנה אבקת חלבון ותעשה גיינר משל עצמך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
|
![]() לי היו גיינרים שזכו לראות יותר מחודש, כי גיינר נועד להשלים תזונה לא להחליף אותה. היו ימים בהם לא הייתי זקוק לגיינר כלל.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש סיבות למה לקנות גיינר ויש סיבות למה לא... שכל אחד יעשה את השיקולים שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ולא תמיד צריך גיינר רק שצריך לתת קיק או להשלים.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
נפיחון
|
![]() שמע לא חסר מאכלים אתירי קלוריות. כמו:אגוזי מלך,חלב,אוריו {כן כן (:} וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חלב לא בא בחשבון (לקטוז), אוראו גם לא (צ'יט מסריח), אגוזי מלך יהיה לי סיוט לאכול
next |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
ב.אוריו זה לא ציט {אתה חמור אם אתה חושב לעלות נקי במאסה בלי טיפת אחוזי שומן ואני מרחם עלייך שאתה חושב ככה}. ג.אתה עוד אידיוט שחושב שגיינר זה אבקת קסמים שבפוף תעשה אותך ענק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני השתמשתי במלא גיינרים בחיי.. אין לי איך לספור אותם ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
נפיחון
|
![]() כמו שאמרתי אחי. אתה יכול להכין גיינר מאבקת חלבון,הרבה יותר משלם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל הפורום
|
![]() ממה שזכור לי, לא תמיד יותר משתלם... הרבהי ותר פשוט לקנות גיינר איכותי ולהשתמש בו במידת הצורך בלבד ולא כתחליף לארוחות
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א. אני משתמש בחלב דל לקטוז אבל כמויות גדולות באופן קבוע יעשו לי גזים\שלשולים\כאבי בטן ומה לא ב. אני יודע שעולים גם בשומן וזה לא אפשרי רק בשריר.. אני שחיף אין לי בעיה עם שומן פשוט לאכול אוראו כחלק מהתפריט לא נראה לי לעניין בכלל ג. ממש לא. זה רק מוסיף ערכים טובים לתפריט! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|העמסת פחמימות בחטוב דל פחמימות | nir78910 | אימונים | 0 | 22-06-11 16:36 |
מחפש גיינר למסה בפעם השניה בלי יותר מדי פחמימות, מה ממליצים? | skitz125 | תזונה ותוספים | 2 | 01-01-10 20:11 |
שאלה-העמסת פחמימות ודילול פחמימות | בר728 | תזונה ותוספים | 16 | 24-06-09 14:12 |
איך אני יודע כמה פחמימות להכניס בהעמסת פחמימות ? | שובי דובי | תזונה ותוספים | 8 | 20-04-09 14:59 |
אוקיי, הבטחתי תמונות יותר נורמאליות.. קבלו :] | shaytaub | גלריות הגולשים | 42 | 31-07-08 20:21 |