|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן 8 חודשים פיצולים
מטר 82 שוקל 82 א"ש :10 בן 16 ושבוע ![]() עכשיו אני עד עכשיו התאמנתי בצורה פשוטה של אותו כמות סטים וחזרות בכל תרגיל ( 4 סטים 10.10.8.6) , מתאמן abc ורוצה בחודשיים של הקיץ abcde ומישהו אמר לי שבגלל שאני לא לוקח "ממתקים" זה לא ממש יעזור לי... וגם כי שריר גודל בזמן מנוחה וברגע שמתאמנים 5 פעמים בשבוע אין כ"כ מנוחה חוץ מהסופש... אני עדיין רוצה לגדול ולעלות עוד במשקל לפחות ל-88 עם 10 אחוז שומן ... *תפריט תזונה ותזונאית פרטית מדריכה אותי אז בנוגע לזה אל תיחסו מישהו יכל לתקן אותי או להוסיף לדברי משהו שאני לא יודע ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד תתקדם במשקלי עבודה(בתרגילים המורכבים) אתה גם תעלה במסת שריר והתגובה לזה תהיה עליה משקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני התאמנתי בצורה של a-e שנה שלמה, ויחסית למה שאני מתקדם עם תוכניות כוח, לא התקדמתי כלום.
אם אתה רוצה מסה אכזרית תעשה ss אם אתה רוצה להמשיך ולבזבז את זמנך במכון אז תעשה אימון פיצולים עם דגש לאגודל קידמי ולקרסול פנימי... וואוו אני לא מאמין נדב מור פה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() תגיד לא נמאס לך לזיין לאנשים תמוח על זה שרק מתוכניות כוח גדלים? אתה מוכן להסביר לי איך אנשים גדלים ומתחזקים מפיצולים ולא מה ss הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() מתחזקים כן, אבל לא כמו שהם יכלו להתחזק מתוכנית כוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() טוב נו שכנעת אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() לא הייתי ציני בראטוחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תתמקד בהתקדמות בתרגילים המורכבים, לא משנה באיזה תוכנית.
אם אתה לא מבצע חלק מהם או לא מבצע אותם בכלל, תלמד טכניקה ותתחיל לבצע. ואל תתחיל להביא תירוצים, פשוט תעשה כי זה מה שיביא לך הכי הרבה תוצאות, אם תעשה את זה כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו אמר לי להוריד נגיד מהחזה ל60 קילו לעשות 35 חזרות ולכ אימון לעלות 10 ק"ג ולהוריד חזרות סיקל במשך חודש עם כל השרירים החלשים אצלי כדי לשפר את הכח שלי מה אתם אומרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח 35 חזרות
עבד עלייך חבוב 50 חזרות מינימום לשריר חלש 45 לשריר בינוני 40 לשריר חזק ואם תישאר בחיים אחרי תוכנית כזאת-אתה אלוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 100 חזרות בכול שריר יעשה יופי את העבודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תיקון 25 חזות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() וגם זה לא שלא הגעתי לתוצאות סתם אני מחפש תכניות אימונים אחרות אני לא אוהב להיות מקובע זה משעמם יכל להיות שבאמת אני אעבור לss ...
|
![]() |
![]() |