|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן חברים,
טוב, ניגש ישר לעניין - לפני כמה חודשים הפסקתי להתאמן לאחר תקופה של בערך 6-7 חודשים של אימון דיי אינטסיבי ועכשיו אני מעוניין לחזור להתאמן שוב. קראתי קצת מידע בכמה מקורות (כולל אתר ישראלבודי) וראיתי שיש ספר שנקרא Starting Strength מאת מארק ריפטו אשר דוגל באימון נטול מכשירים (והרעיון מצא חן בעיניי, אני לא חסיד של מכשירים) עם כמה תרגילי ייסוד וכו' וכו'. רכשתי את הספר מאתר אמאזון ועכשיו אני בערך בפרק של הבנץ' פרס וממשיך לקרוא בכל עת שרק מתאפשר לי וכמו כן קראתי גם את המאמר של רן כהן באתר שפשוט לוקח את עקרונות הספר ומקצר אותם למאמר קצר וקולע. בכל אופן, מבלי להמשיך לבלבל לכם במוח, העניין שממנו אני חושש הכי הרבה הוא הצורך בביצוע נכון ומדוייק של התרגילים ומכיוון שאני לא מיומן בהם זה קצת מרתיע אותי. כמו כן, יש לי קצת זכרונות לא מזהירים ממאמני כושר בחדרי כושר שנתנו לי הצעות, המלצות ושיטות עבודה שבדיאבד נראים לי לא מקצועיים בעליל (מאמן כושר אחד נתן לי עצה בעבר - להסתכל לתקרה כשאני עושה סקוואט. כן כן, סיפור אמיתי.). זה בעיקרון הדבר העיקרי שמרתיע אותי מלהכניס את עצמי לתוכנית הזאת... יש למישהו עצה על איך להתמודד עם העניין הזה ? האם יש חדר כושר באיזור מרכז\דרום תל-אביב עם אנשים שמבינים עניין ? ועוד שאלה קטנה - האם יש מישהו שמתאמן במרכז תל-אביב ומחפש פרטנר לאימונים ? אשמח למצוא מישהו להתאמן איתו (יש לי חבר שמתאמן אבל בתדירות מאוד נמוכה) באזור מרכז\דרום תל-אביב. כל תגובה תתקבל בברכה, גל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאמנים תמיד יזלזלו בך עד שתגיע למצב שבו תרים 3 פלטות בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט. אחרי זה כולם ישתקו. פשוט אל תקשיב להם, אבל תקפיד על טכניקה נכונה לפי הספר והdvd של ריפטו. תוכל גם לפרסם בפורום אימוני כוח וידאוים של טכניקה ויגידו לך בדיוק מה צריך לעשות כדי לשפר את התרגילים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מצפה ממאמן כושר שלא יזלזל, גם אם המתאמן הוא מתחיל. אבל זה לא קשור לזלזול, זה פשוט קשור לחוסר מקצוענות של מדריכי כושר שנתקלתי בהם. הסיבה שאני מחפש מישהו שמבין עניין היא שאני רוצה שמישהו יראה ויתן לי פידבק על איך אני עושה את התרגיל כמו שצריך לבצע... לעשות את התרגילים האלה לבד לא יתן לי שום אינדיקציה על אם אני עושה את התרגיל נכון או לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() עד כמה שאני יודע יאיר hypertophy מחפש פרטנר, לא בהכרח רק לאימונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עובר מתוכנית ab לתוכנית abc 4 פעמים בשבוע | bodybuilding4everr | אימונים | 9 | 18-10-08 18:41 |
שאלה |בקשר לתוכנית fbw כמה זמן אני אמור להיות ועוד שאלה | digidigi | אימונים | 4 | 29-09-08 17:06 |
שאלה+דיון|איך אני מחשב כמה גרם יש במה שאני אוכל+דיון קשור לתזונה. | The-One | תזונה ותוספים | 5 | 24-05-08 21:56 |
שאלה אם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כל יום, בנוסף לתוכנית אימונים 3 פעמים ביום | idunno | אימונים | 6 | 20-02-08 21:09 |
שאלה בקשר לתוכנית | hadar | אימונים | 4 | 30-09-06 11:35 |