|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() בעיקרון זה המכשיר, רק מחברה שונה, אני עושה אימון לכל חלקי הגוף, אני ראיתי במקום אחר קראו לו FBW אולי אתם מכירים, בכל מקרה, אני עושה 3 פעמים ביום, כי צריך 48 מנוחה לשריר הרי, פעם הייתי משתמש במכשיר הזה על בסיס יומי, אבל עכשיו שהתחלתי להתאמן, אני מפחד שזה יפגע ב48 שעות מנוחה, בעיקרון אז אפשר לעשות כל יום איזה 30-50 לחיצות כל איזה שעתיים סט בערך 4-5 סטים? (עם המכשיר הזה כן?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אין כל כך בעיה לעשות עם המכשיר הזה במשך היום-יום,הוא עובד בעיקר על האמות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה אבל תוכנית כושר עם הרבה דברים, ואני עושה הרבה עם המכשיר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() איפה קנית את זה?
וכן,אתה יכול לעשות עם זה כמה פעמים ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול להשתמש בזה כמה פעמים ביום, כל יום, למרות שאני עושה אימון לכל שרירי הגוף (בעיקרון), חח ובן דוד שלי הביא לי, וזה גם לא כאלה, זה מחברה אחרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא ידעתי שזה בכלל עובד על שריר חחח
אני מחזיק את זה כמה פעמים ביום כמה שאני יכול לחזק את האחיזה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה עושה וואחד שריר, חח אתה מחזיק לשנייה את המכשיר, אתה רואה איזה שריר נהיה לך, חח קיצר, משבוע הבא, אני יתחיל לעבוד כמו אז.
|
![]() |
![]() |