|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברים אני לפני גיוס. אני ישרת כלוחם קרבי.
מתאמן כבר 3 שנים במכון באופן קבוע, ומעוניין להמשיך להתאמן גם בתקופת הצבא. איך עושים את זה? ספרו לי מניסיון אישי, איך להתאמן, איך לשמור על תזונה ועוד. האם זה בכלל אפשרי לשרת כלוחם וגם להתאמן ולשמור על תזונה? תנו טיפים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() רק יחידה מובחרת או בתור מד"סניק/מדריך כושר קרבי/כל מדריך כושר/ בתור פז"מניק(מה שלא יהיה בשנתיים הקרובות) שנמצא בבסיס רציני
מצטער לומר לך שזה תכלס בלתי אפשרי כלוחם, הארוחות שתקבל יתנו לך חצי מהכמות חלבון היומית אם אתה אוכל הרבה בארוחות יתחילו להריץ אתכם גם כל היום ככה שתשרוף הרבה קלוריות אתה צריך להתרגל לאכול טונה כל יום, הכי חשוב זה לקחת כוסות של קוטג' ולפעמים כשיש גבנ"צ/צפתית(טוב שתתגייס בחורף כי אז האוכל לא יתקלקל) וכמובן לחם ולטחון בשעת ט"ש בהצלחה בכל מקרה מקווה שלא תאבד יותר מדי שריר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התשובה שנתת לו לא מדויקת .
בתור לוחם בהחלט קשה להתאמן במיוחד בתקופת המסלול , אפילו בתקופת המסלול בלתי אפשרית אבל אחר כך אני מאמין שתוכל אבל עדיין לא כמו שצריך. אני התחלתי כלוחם בתותחנים ויצאתי רפואי אני תומך לחימה כרגע אני מתאמן מעולה 4-6 אימונים בשבוע, אוכל , יושן ,ומתאמן כמו שצריך ברור שיש כל מיני דברים לא שגרתים אבל בגדול זה אפשרי (כל אלא שאומרים בלתי אפשרי בלבלה אני עושה את זה כבר כמעט חצי שירות לא תהיה בעיה לסיים אותו), בתור לוחם יהיה לך הרבה יותר קשה, תעשה את השיכול שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אני לא יכולתי להגיע ל180 גרם חלבון ביום בצבא, יש גבול כמה טונה אפשר לאכול, בימים טובים הייתי מגיע ל120
להתאמן? ברוב הבסיסים יש מכונים קטנים שבכלל לא פתוחים בשעות שאתה חופשי, אם יש מזל פעם בשבוע ייצא להתאמן וגם אז, צריך לתאם והחדר כושר עצמו ריק חוץ מכמה מכונות ליצניות אפשר לומר שזה גם הרבה מזל, אבל אם להיות ריאלי 90% מהאנשים לא מצליחים לא משנה כמה רוצים אתה כל היום רץ שורף את עצמך, אוכל לא כמו שצריך, הרבה פעמים גם ישן חרא
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() זה קשה אבל אפשרי, תלוי איפה אתה נמצא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני הייתי מגיע לכמות כזו של חלבון - גם טונה גם ביצים וגם אבקת חלבון.
הייתי אוכל לפחות 5 קופסאות טונה ו-3 ביצים ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תיקון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קשה על גבול הבלתי אפשרי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו ממנהלים נראה לי כדאי לעשות את הטופיק דבוק למעלה מכיוון שהשאלה הזאת מופיעה פה כל כמה חודשים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() עם המטבח הצהלי.... לא נראה לי, יש תזונה גרועה ברוב המטבחים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כשהתגייס היה במצב שלך .. הוא לא הצליח לשמור על המצב , אחרי 9 חודשים הוא יצא לתמיכת לחימה מסיבות אחרות , והיום אחרי שנה ושלושה חודשים (הוא שנתיים בצבא) הוא ניראה יותר טוב מאיך שהוא התגייס , בקיצור בתור תומך יש לך סיכוי , יש לו זמן לאימונים והוא אוכל הרבה , במיוחד ביצים הוא די מטורף 24 חלבוני ביצה ביום לדעתי הוא קצת מגזים לא יודע בכל מקרה בתמיכה זה אפשרי אבל בתור לוחם ממש לא ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() קשה אבל אפשרי...
![]() |
#13 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
לוחם זה בלתי אפשרי בכלל. מניסיון אישי. אתה לא יכול להתאמן שם, חוץ מפקלים שתעשה כל הזמן ללא תכלית, וגם בשעות הפנויות שיהיו לך תעדיף לנוח ולא תוכל להתאמן. ותזונה קשה מאוד על גבול הבלתי אפשרי לשמור בקרבי. מצטער אחי.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() אלא אם כן אתה מוכן לעשות משהו שלדעתי זה ממש חוצפה,ואנוכיות,ורק בגלל פיתוח גוף ללכת להיות ג'ובניק.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() לא טוב אחי כי בצ"הל אתה רץ והריצה שורפת תשריר ומורידה משקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() נראה לי שסגרנו
רץ לא ישן לא אוכל והמכון לא תמיד פתוח. תתפתח הרבה מבחינה אישית מבחינה שרירית לא כל כך |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חלאס,אתה לא מצחיק,אל תחפור.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי איפה תשרת אחי אם בתור לוחם חי"ר בגדודים אז אין שום מצב..בטירונות ובמסלול לא תהיה לך דקה לנשום ובשירות אתה תקוע בחורים כמעט תמיד בלי חדר כושר וגם אם יש אתה טוחן כל כך הרבה שמירות שאין לך זמן או כוח לעשות כלום..אם תלך לאחת הסיירות חי"ר כמעט תמיד יהיה לך חדר כושר סביר וגם זמן להתאמן ואם אתה ביחידה מובחרת מקצים לכם זמנים מיוחדים לאימונים בחדר כושר וזה חובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ריצה ומסה הולך ביחד? | tomer145 | פיתוח גוף-כללי | 6 | 13-02-10 19:12 |
קראטין ושורף שומן,הולך ביחד...? | mitamen | תזונה ותוספים | 9 | 01-04-09 16:12 |
ראוקטן ואימונים?האם הולך ביחד? | israel2290 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 06-12-07 16:22 |
היפרטרופיה וחיטוב, הולך ביחד? | NeoNoe89 | אימונים | 5 | 06-06-07 13:08 |
היפרטרופיה וחיטוב, הולך ביחד? | NeoNoe89 | אימונים | 0 | 05-06-07 18:23 |