|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מכיוון שאני מעוניין להוריד קצת משקל כדי לפתח סיבולת אני צריך תוכנית שאני לא יאבד הרבה מסת שריר וירד ירידה טובה . אני כרגע ב ss
שיאים : Squat 120 לחמישייה בנץ' 95 לחמישייה דד ליפט 150 לחמישייה מתח עם משקל 20 קילו פרס 65 לחמישייה גובה: 1.78 משקל:82 תודה. ואם אפשר תפריט של מה עדיף לאכול או כמויות למה זה חיטוב ראשון שלי ואני מעדיף לעשות כמה שפחות טעויות, אגב בשורפי שומן מומלץ להשתמש? ואם כן באיזה חברות מומלצות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() למה חיטוב? 120 סקואט זה בדיחה לסוף ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תכלס יש לך עוד הרבה למצות מהתוכנית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אתם צודקים. אבל יש לי יום סיירות בינואר, אני לא יכול להגיע 82 קילו בקושי סוחב שכל השחיפים הקטנים יעשו לי בצפר בדיונות.. ויש גם גיבושים בהמשך. אין מה לעשות התחלתי לפתח סיבולת.. אבל קשה להגיע לרמה הרצויה בלי להוריד משקל....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אל תבלבל תמוח.
אם אתה טוב אתה תגיע לאן שאתה צריך להגיע וזה לא משנה אם אתה שוקל 52 או 102 אני עברתי גיבוש יחט"יות בצבא כששקלתי אולי 60 קילו עם כושר מסריח וכל היום עישנתי נרגילה. היו הרבה יותר "סוסים" ממני שלא סיימו תגיבוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפני החדר כושר הייתי עושה 2 קילומטר ב 6:50 ... לכן אני מעוניין להגיע כמה שיותר מוכן לגיבוש כדי לתת את המקסימום. אפשר בכל זאת תוכנית לחיטוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() חוץ מזה שיום סיירות זה פארטיה, זה הגיבוש הכי קל שיש בצבא, הרבה בגלל שהוא לא נערך במסגרת הצבא.
מתי כבר אנשים יבינו שלא חייב להיות זה שמסיים ראשון בכל המקצים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ברור לך שכל קשר בין ריצת 2000 וכושר גופני מקרי בהחלט? בצוות שלי היו אנשים ששקלו 95 קילו עם 20% שומן, אבל בריצת 2 קמ אכלו סיבוב של רעל ועשו אותה ב7:20. מרחקים כאלה קצרים זה מאמץ אנאירובי נטו, ויש שיאמרו גם טירוף, כי סה"כ זאת ריצת אמוק. anyway, בשביל לרוץ 2 קילומטר ב6:50 אתה תצטרך לוותר על כמות רצינית ממשקלי העבודה שלך ב-SS.
כוח ומאמץ אנאירובי מתמשך הולכים ביחד, אבל זאת הליכה לא ארוכה בכלל. בסופו של דבר אתה תצטרך להתפשר על תחום אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() ריצת 2000 זה לא אנאירובי.
ו7:20 זאת לא תוצאה מפוצצת ב2000, זאת תוצאה סבבה לאמצע-סוף טירונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אנאירובי זה הגדרה הרבה יותר רחבה ממה שנדמה לך ולא כוללת רק ספרינטים 100/200/400
ן7:20 זאת תוצאת מופת ל4 חודש מוצב עם מארבי 72 והקפצות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() להגדיר 2000 בתור אנאירובי זה פשט לא נכון.
איפה היית? אג1ז? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פלסר, איך זה קשור?
ברור שאם אני ירוץ 2000 ב9 דקות בסבבה זה לא יהיה מאמץ אנאירובי, אבל אם אני ינסה לרדת מה7, קצב הריצה שלי ידרוש יותר אנרגיה ממה שהגוף יספיק לפרק בעזרת חמצן (מאמץ אירובי) והוא יצטרך לספק את האנרגיה הזאת עם מעט חמצן ולהסתמך על חומרים אחרים כדי לפרק את הגלוקוז (למשל פוספט-קריאטין). אל תתפוס אותי במילה, אולי בדקה האחרונה הגוף כבר יתחיל לנהל את החמצן בצורה טובה יותר, אבל רוב הריצה היא עצימה ואנאירובית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() 2000 זה 40% אנאירובי,וזה השילוב הכי טוב בין אירובי לאנאירובי שניתן לעשות בריצה-
כמובן חוץ מפרטלג אבל זה כבר קשה וצריך לבוא לפחות אחרי 3 שבועות-העלייה הראשונית בכושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולא, מי שרץ 2000 לפי התיאור שלך שופך מנוע אחרי 1000 מטר (מכיר את זה טוב ל1ל) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין ספק שאחרי 1000 אתה תרגיש ששפכת מנוע, אבל האלף מטר האלה יגיעו אחרי 3 דקות, ואז באלף השני אתה מוריד את הקצב, עושה אותו ב4-4.5 דקות והגעת לתוצאה טובה. מה שניסיתי להסביר זה שלא צריך כושר בשביל הריצה הזאת כי היא לא משקפת כושר, צריך פשוט לרוץ כמו משוגע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב התיאור שלך מראה שאתה בכלל לא יודע לרוץ 2000 או כל ריצה דומה לזאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מרץ 07.
לא יודע מה להגיד לך, התיאור הזה עבד לי כל השירות והשיא שלי היה 6:45. כששאלתי את הקצין בטירונות איך הכי טוב לרוץ את הריצה הוא אמר "תפתח בספרינט ולאט לאט תגביר" חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() התיאור שלו היה יותר דומה למה שצריך להיות.
אם אתה תפתח בטיל אתה תתפוצץ בחומצת חלב ותאלץ להוריד מהקצב או לפרוש. אם תפתח את הקצב ותגיע לשיא בסוף אתה תוכל למשוך עד סוף הריצה ורק אז להתפרק. מי היה המפקץ שך, ריבלין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בוקובזה אחד, הדיחו אותו ואת המפ כי זרקו עלינו גז במקלחות אחרי המסע כומתה, אם אתה זוכר
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם להתאמן אותה תוכנית לאחר 5 ימי הפסקה? | shukila | אימונים | 5 | 31-10-08 01:31 |
תוכנית אימונים fbw לאחר הפסקה מהמכון דעות? D; | BXL | אימונים | 8 | 23-10-08 14:37 |
,תוכנית אימונים לאחר חודש במכון...איך היא? | ROTEM_KARES | אימונים | 15 | 24-01-08 00:06 |
תוכנית לחיטוב | Dino Psaras | אימונים | 16 | 06-03-07 13:42 |
תוכנית אימונים לאחר הרזייה | Nir | אימונים | 5 | 30-09-06 14:22 |