|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לקנות את שניהם
השאלה אם זה רעיון טוב סיימתי את הchamp עליתי 3 קילו שוקל 75 גובה 1.77 גיל 19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן? האם אתה תקוע במשקלי עבודה?
אם כן, אפשר לשקול לקנות קריאטין. אם לא, אין צורך. לגבי הגיינר, לא ממש משנה, כל עוד הוא מביא אותך למאזן קלורי חיובי בסיכומו של יום. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני מתאמן בערך שנה וחצי
והגעתי למצב שקשה לי להתקדם במשקלי עבודה ואני באמת חושב שקריאטין יעזור לי ובדיוק נגמר לי הגיינר הקודם אז חשבתי לקנות את שניהם עריכה: הינה אשכול שלי http://israelbody.com/showthread.php?t=67863 נערך לאחרונה על ידי zvika_zzz, 10-10-10 בשעה 09:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה סוג עדיף לבן אדם שלא לקח אף פעם ואיך לקחת אותו כי יש העמסה והמון סוגי שימוש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מונוהיידרט.
לגבי העמסה או לא - לא קריטי. אני לקחתי פשוט כפית ביום. העמסה פשוט יגרום לזה להשפיע יותר מהר. אל תצפה להרים וגבעות זה שיפור מתון אך מוכח ועקבי. לא תרגיל איזה "מרץ" או "פאמפ" מטורף, אבל זה לא אומר שזה לא משפיע.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כי אני קונה גיינר ואני כרגע לומד במכללה אז אני כן אקח ממנו 1500 קלוריות
אז על הדרך שהגיינר עף באוויר אולי נעשה העמסה חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ציטוט:
2.אישית אני מאמין בשיטה הרגילה של ה5 גרם ליום,למרות שלוקח יותר זמן לשריר להיות רווי בקריאטין מאשר משיטת העמסה. אבל זה תלוי איך נוח לך. 3.הקפד לשתות כמות מים של כ3 ליטרים,קריאטין סופח נוזלים.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() צביקהההההההה אתה לא צריך קריאטין אתה צריך לאכוללללללללללללל יותר
גם הגיינר לא ממש עוזר כל עוד אתה לא מגיעה לערכים הסופיים שלך בסוף היום זה דימה עכשיו הבנתי שזה אתה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
ודימה מהאתה חופר סתם השמנתי על 3500 קלוריות אני לא מתאושש כנראה כמו שצריך נראה עם קריאטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ואיפה החיסרון של העמסה אם היא פועלת יותר מהר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אז תוכנית שלך בטח חרא
אתה זוכר לפני חודש דחקתי למשל בקושי 60 קילו עשכיו אני דוחק 80 ודדליפט הייתי עושה בלחץ70 קילו עכשיו אני עושה 110 וכל זה אחרי חודש וחצי של מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איזה דימה זה בכלל חחחחח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה דפוק?
מהפוקר חבר של ליאור שהייתי איתך במכון של המכללה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הא חשבתי דימה המנחוס חחחחחח לא הבנתי ממתי הוא עושה דדליפט
איפה אחי אני אחרי גיינר סתם השמנתי עזוב חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כמה השמנת?
וזה לא בגלל הגיינר זה בגלל שהיית במאזן קלורי חיובי ואולי הוא זה שעזר לך להגיעה למאזן קלורי כזה ובלי שום קשר אתה אמרת לי שאתה רוצה לעלות במשקל אני לא מבין מה אתה מפחד להשמין ? תעשה כמה חודשים מאסה ואז תעשה חיטוב אתה זוכר שהייתי בחיטוב הגעתי ל61 קילו עכשיו אני שוקל 67 בחודש וחצי ורק עולה במשקליי עבודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() 3500קלוריות למשך חודש
3קילו השמנה ידיים לא גדלו,אימון מאוד אינטנסיבי=באסה=משהו מוזר מאוד שאני לא מבין אותו אני משאר שאני לא מצליח להתאושש |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע לי
בגלל שיש בעיה בחדר כושר שאתה נמצא ואתה לא יכול לבצע סקוואט תעשה ככה ab a בנצ' פרס 3x6 דחיקה בשיפוע חיובי עם משקולות בודדות 2x8 אפילו אפשר לוותר על התרגיל הוא יתקע אותך בבנץ ובפרס של הכתפיים מקבילים בתוספת משקל 3x6 כתפיים תעשה פרס 3x6 b סקוואט בסמיט או לחיצת רגליים כי אין ברירה 3x6 דדליפט 2x6 בנט אובר 3x6 מתח עם משקל 2x8 ותעשה איזה תרגיל יד קדמית,תגוון כל פעם 2x8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר למתח ומקבילים בתוספת משקל
תנסה לעלות במשקל כל אימון ואל תעשה את זה עם דילגית כמו פעם ![]() ![]() ![]() ![]() תארגן לך מישהו שיכין לך כזה t הפוכה עם לולעה שתעמיס עליה משקל ותתלה על החגורה אני הכנתי כזה במפעל של אבא שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי הab אחרת
דדליפט ו וסווקאט לא ביחד |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר ל Perfect 3000 | DivarX | תזונה ותוספים | 1 | 18-03-09 12:13 |
Perfect 3000 שאלה | אדיר53 | תזונה ותוספים | 16 | 12-10-08 00:27 |
שאלה על Perfect 3000 | SaharKazes | תזונה ותוספים | 2 | 24-09-08 21:13 |
שאלה לגבי האבקה perfect 3000 | rt1352 | תזונה ותוספים | 7 | 23-06-07 18:49 |
היום קניתי Natures BEST perfect 3000 + קריאטין צ'מפיון 400 g | dimax | תזונה ותוספים | 1 | 19-09-06 21:18 |