|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית ab
לאחר 4 חודשים ... כמה סטים לשריר גדול וכמה לשריר קטן? תוכנית כבר יש לי... אמרו לי בעיקרון 6 סטים לשריר גדול -בעצימות בינונית עד גבוהה כאילו משקלים גבוהים 6 סטים ו3-4 סטים שריר קטן גם כן משקלים גבוהים כדי שהיהי אפקטיבי... צריך יעוץ...מה יהיה הכי אפקטיבי מבחינת הגדילה של השריר? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() פיתוח גוף בכללי הוא נושא אינדיבידואלי
כול אחד והגוף שלו, והתוכנית שמתאימה לו, מספר הסטים שמתאים לו והחזרות ... מה שנהוג לעשות ב ab למיטב ידעתי זה 9 לשריר גדול 6 לקטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך 9 לגדול ו6 לקטן אחי?
אני ממש שמעתי להפך יש אחד שמתאמן אצלי שנתיים במכון והוא חמור משהו מטורף.. והוא מתאמן בab קבוע והא אומר לי שהכי אקפטיבי כאשר אתה עושה ab 4 פעמים בשבוע זה 4 לשריר קטן לא צריך יותר מזה זה סתם ביזבוז של כוח ולא אפקטיבי מבחינת גדילה ו6 לשריר גדול ... עוד דעות...ותנמקו גם למה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל כמה אשכולות מתחתיך ותראה שיש כותרת דומה מאוד למה שכתבת.
שם תמצא תשובות..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() **** יש לציין שזו תוכנית ab מסה 4 פעמים בשבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() 6 גדול 3-4 לקטן נשמע יותר הגיוני.
אני עשיתי 8-10 לגדול בabcd...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם 4 פעמים בשבוע..
סטים: שריר גדול (גב ,חזה, רגליים..) - 10-12 שריר קטן:5-6 חזרות: 6-10
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הטיאוריה של הבחור הזה צריך לבוא למכון ל20 דקות אימון...
4 סטים של בנץ'+2 פרפר + תרגיל 1 לבייספ (דוגמא) תגיד לו בהצלחה. מה רוב האנשים נוהגים לעשות זה: כ10 עד 12 סטים לשריר גדול. ו 6-8 לקטן. לגבי ab אני מניח שכמות הסטים תירד מכיוון שיש יותר קבוצות שרירים באימון אז נאזן את זה ב 6-10 לגדול ו 4-6 לקטן. ד''א: לא ממליץ לך ab כי זה תוכנית לדיי מתחילים וגם קשה להתאושש ב4 אימונים בשבוע שכוללים 3 קבוצות שרירים כל אימון. ממליץ לך על abc/d |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בתוכנית abc כמה סטים לעשות לשריר גדול וכמה לשריר קטן ? | masterpeaice | אימונים | 3 | 14-03-09 15:12 |
כמה סטים מומלץ לבצע לשריר גדול וכמה לקטן? | ClassicBody | אימונים | 6 | 04-10-08 13:51 |
חד משמעית - כמה סטים שבועיים לשריר גדול וכמה לקטן | senate | אימונים | 2 | 06-08-08 16:29 |
כמה חזרות מומלץ לעשות לשריר קטן וכמה לגדול? | שריר | אימונים | 4 | 28-04-07 13:03 |
כמה סטים צריך לעשות לשריר קטן או לשריר גדול כל אחד ? | NOS | אימונים | 11 | 09-10-06 02:02 |