|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האלן
אני מתחיל להגיע למשקלים כבדים בסקוואט,וככל שהם גדלים כואבים לי הכפות ידיים. האגודל ממש הורג אותי מכאבים.אני לא מבין מה ההיגיון בלשים אותו מעל הבאר. אם אני ישים אותו מתחת זה ישנה משהוא ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לא אמור להיות כאב בכף היד כי המשקל עצמו על הגב שלך כשהיד רק דואגת שהמוט לא יחליק, כנראה מפרק כף היד שלך מתעקם ואתה לא שומר על זרוע ישרה
לא ישנה אם תשים את האגודל מתחת, אבל זה סתם דורש יותר גמישות וגם ככה כל המטרה של כף היד למתוך במוט ולא להרים אותו כמו בלחיצות וההנפות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני כנראה לא אוחז נכון
יש איזושהיא תמונה איך האחיזה אמורה להיראות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא כזה משנה, תחזיק איך שנוח לך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים בגב העליון אחרי הסקוואט | meanonimi | פציעות ספורט | 1 | 13-02-10 16:48 |
סקוואט ראשון: כאבים בירכים :s | ניר ורון | פציעות ספורט | 6 | 07-09-09 23:57 |
כאבים בגב התחתון לאחר סקוואט. | The-One | פציעות ספורט | 9 | 27-01-09 08:29 |
כאבים בגב התחתון אחרי סקוואט ......... | The-One | אימונים | 4 | 05-08-08 03:16 |
כאבים בגב התחתון מאז שהתחלתי עם סקוואט | Rm3 | פציעות ספורט | 8 | 08-03-07 16:27 |