|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
![]() אני חדש פה כמו שאפשר לראות, ולא רק חדש בפורום אלא בתחום כולו של בודי בילדינג (: בכללי אני עובד באימון ביתי, יש לי מיטת כח בבית, משקולות בודדות, מוט בודד, מקום לעשות בטן, מקבילים, מתקן לרגליים ועוד. אבא שלי מבין חזק בתחום, משהו כמו 25 שנה ![]() רגליים. בטן. חזה פתוח + עליון. כתפיים. יד אחורית. יד קדמית. גב. שוק יד. ואם אני לא טועה יש עוד מהשהו חח.. ![]() התחלתי לעבוד על התוכנית לפני כשבועיים... אני מתאמן חזק, כל יום איזה שעה - שעה וחצי אימון. בכללי אני לא עובד על מסה מסודרת, הכוונה היא שאני לא מכין לי תפריט מסודר מראש (הכוונה: לאכול 40 גרם אורז, 50 גרם תפו"א, דוגמא). אלא אני אוכל כל הזדמנות. הכוונה: ארוחת בוקר מסודרת (לחם עם משהו + ירק) ארוחת צהריים (בשר מסויים + תפו"א/אורז + ירק), ארוחת "ביניים - אחה"צ" כשעה לפני האימון איזה לחמנייה עם משהו קל, פרי לפני האימון, ארוחת ערב פיתה עם משהו (בד"כ טונה) + ירק, ובלילה איזה נשנושון, משהו טעים... כמו שהבנתם, 2 דברים: 1. אין לי מסה מסודרת. 2. אני לא עובד במסה מלוכלכת. העליתי 2 קילו בערך בשבועיים... לא יודע אם זה טוב, אבל אני לא עובד על מסה מלוכלכת. לא אוכל ג'אנק, חטיפים, שתייה או ארטיקים. אוכל רגיל בכל הזדמנות. יש לי כמה שאלות: 1. לא בדיוק קשור למסה אלא לאימון עצמו: זה בסדר שאני מתאמן 6 ימים בשבוע, מראשון - שישי כולל בלי ימי מנוחה באמצע? (רק ביום שבת אני נח)? לי אישית זה לא מפריע אבל זה טוב? אבא שלי חילק לי את התוכנית אימונים ל-2: תכנית A, בימים: א',ג',ה'. תכנית B, בימים: ב',ד',ו'. חייב מנוחה? כי אבא שלי אמר אישית שלא.. אבל סתם רציתי לשאול חח.. 2. בקשר לתפריט: א. מה שאני אוכל כרגע זה טוב? ב. לעלות 2 קילו בערך בשבועיים זה טוב? ג. אני בן 15, גובה 1.76 מטר, שוקל 55. אני יודע שאני ממש שחיף.. אז הייתם מציעים לי לעבוד על המסה הנוכחית שלי? נקייה? או לעבור למלוכלכת? אני יודע שהנתונים שלי לא הכי הכי הכי.. אבל רצון - יש הרבה, זמן פנוי לאימונים - לא חסר, תכנית אימונים - פשוט פצצה. ככה שבעזרת ה' תוצאות לא רחוקות (: אני רק רוצה מסהההההההה! וכאן אני חייב את העזרה שלכם! ![]() ![]() ![]() בבקשה תעזרו לי לבחור תפריט מסה טוב... אין לי מושג איך ![]() ![]() ![]() תודה ענקיתתתת מראש לעוזרים ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() יחס בבקשה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() קודם כל לגבי התכנית שלך, היא עמוסה מדי,ab זה 4 פעמים בשבוע לא 6, אתה לא תגדל מרוב העומס ואתה גם יכול להזיק לעצמך, במקרה הזה אל תקשיב לאבא שלך.
אם אתה כבר רוצה להתאמן 6 פעמים בשבוע אז תעשה abc. לגבי התפריט זה קצת מדי, תדפוק לפחות עוד איזה צלחת מלאה באורז עם כמה ביצים, או בשר. במידה ואתה באמת עולה 2 קילו בשבועיים, זה מצוין, אבל נראה לי שיהיה לך קשה לשמור על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() הי איש.
ברוכים הבאים לעניין הדברים. 1. כנער שרק התחיל להתאמן,6 אימונים בשבוע זה יותר מדי. אפשר להסתפק ב3 אימוני כח בשבוע,ואם קשה לך להיפרד "מהברזלים",4 אימונים בשבוע זה די והותר. הגוף לא גדל בזמן האימון,אלא במנוחה,לכן יש לייחס חשיבות למנוחה כפקטור בעלייה בשריר. 2. לא ניתן לשפוט את הארוחות שלך,מכיוון שלא פירטת יותר על אופן הארוחות. לציין "פיתה עם משהו" לא נותן אינדיקציה כלשהי. עקוב אחר הארוחות שלך למשך מספר ימים. תרשום על דף את הארוחות המלאות (במקום להגיד פיתה עם משהו,לציין בפירוש,פיתה עם 3 פרוסות גבינה צהובה 9% ו5 זיתים) ותפרסם. תפרסם ערכים תזונתיים של הארוחות,שנדע איפה אתה עומד מבחינת צריכת הקלוריות. ישנם מחשבוני קלוריות שניתן למצוא בחיפוש מהיר בגוגל.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה עם תפריט מסה | White_Hulk | תזונה ותוספים | 7 | 27-04-09 13:52 |
עזרה | תפריט מסה | Amit32 | תזונה ותוספים | 19 | 15-11-08 19:27 |
תפריט מסה - עזרה בבקשה | שחר | תזונה ותוספים | 5 | 06-11-08 20:00 |
עזרה תפריט | YoungBodyBuild | תזונה ותוספים | 21 | 04-11-08 22:44 |
תפריט - עזרה | שחר | תזונה ותוספים | 2 | 18-02-08 13:59 |