ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-08-10, 01:12   #1
רונן יצחק
חבר מתחיל

ברירת מחדל משקל משקולות מקסימלי של מולטי-טריינר

שלום לכולם.

חיידק הכושר ופיתוח הגוף הוא חדש אצלי. התחלתי להתעמל לפני כמה שבועות, גיליתי התמדה והחלטתי להשתדרג ולרכוש מכשירי כושר.

כמו מתקן המולטי-טריינר, Weider Pro 2000 (אני לא יכול לפרסם כאן קישורים כי אין לי למעלה מ-7 פוסטים).

עכשיו, שאלתי היא, האם 62 ק"ג זה מספיק לאורך זמן, או שהתוצאות בשימוש בו תהיינה מוגבלות? עד לאיזו רמה אוכל לנפח את שריריי (אני לא מעוניין להיות ממש נפוח, אבל גוף טוב)? אשמח אם תדגימו בתמונה

ומה דעתכם על המתקן באופן כללי?

וקיימת אפשרות להוסיף משקולות, אפילו במחיר איבוד האחריות?

תודה רבה.

(ואני חייב לציין שזה אתר אדיר בתחום, עם מדריכים שימושיים ביותר. הגעתי אליו דרך גוגל, כשחיפשתי מאמרים על תזונת כושר).
רונן יצחק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-10, 12:42   #2
אורי סטמקר
חבר פעיל

הסמל האישי שלאורי סטמקר

ברוך הבה לפורום!!
תראה לאחד שמיתאמן בבית כמוני (ויש לי מולטי בבית גם ) לא יספיק לך המכשיר הזה כי מהר מאוד המישקלות שעל המכשיר יהפכו להיות בישבלך קלים מאוד. אני מציע לך ליקנות בנוסף מוט ארוך + 2 מטות קצרים שלהם אתה יכול להוסיף פלטות מישקל כמובן. תכין לך תוכנית עים תרגילים מורכבים(עים אתה לא יודע תדפדף פה בפורום אני בטוח שתימצא) בהצלחה עים יש לך שאלות תישאל בכייף.
ישן 01-08-10, 18:47   #3
Elad12
חבר פעיל

הסמל האישי שלElad12

ואני מציע לך,לשלם בחודש 200-250 שקל לחדר כושר סביר שיש בו יותר ממולטי טריינר,עם מדריכים שיוכלו לכוון אותך+עצות מהפורום.
ישן 01-08-10, 19:53   #4
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

שלח הודעה דרך ICQ אל godam

קודם כל יש לי פטנט בישבילך על מנת לעלות משקל במולטי טריינר תניח דאמבלים תערום אותם על המשקל ככה תוכל למקסם בכמה שתרצה משקל על המולטיטרינר כמובן לא כל מולטי יש אפשרות לשים ושלא ישבור לך בלטות ..

חוץ מיזה קנייה של מולטי טריינר זו טעות מבסיסה ככה שכבר התחלתה לא בטוב זרוק אותו וקנה מוטות ומשקל כלוב ובספה תסתפק .
אם אתה רוצה פנה במייל RAZBS100@walla.com
godam מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-10, 19:53   #5
רונן יצחק
חבר מתחיל

תודה על התשובות!

אורי, למה כוונתך מוט ארוך ושתי מוטות קצרים? הם עומדים בפני עצמם או מאפשרים להוסיף משקל למולטי-טריינר?

כמה משקל מקסימלי המולטי-טריינר שלך?

ואם כאשר יהיה לי קל יותר, אבצע יותר חזרות כדי להעצים את הקושי, זה בהכרח יעלה לי את המסה?

זכור גם שאין לי מטרה להיות ממש נפוח, אלא גוף טוב

אלעד, מבחינתי, הרשמה למכון כושר זו הנוסחה לחוסר התמדה (זה נכון לי, לאו דווקא למישהו אחר): מתעצל לצאת מהבית, פחות זמין וכד'. לכן החלטתי ליצור לעצמי מכון כושר פרטי. עוד לפני שהמכשירים הכבדים הגיעו, הצלחתי לנפח קצת את שרירי הידיים, וההבדל ניכר. זה בזכוות התמדה שמתאפשרת בסביבה הפרטית שלי.

לגבי ייעוץ מקצועי וכד', לכן יש לי את האתר הנפלא הזה שנקרא 'ישראל-בודי', ונעזרתי בו רבות (גם מבחינת תזונה). האמן לי, הייתי בעבר במכון כושר ("ביג-ג'ים"), והמדריך לא עשה דבר שאני לא יכול לעשות בבית, וביתר מסירות (הוא בקושי הביט לכיוון שלי).

אבל תודה על העצה
ישן 01-08-10, 19:55   #6
רונן יצחק
חבר מתחיל

Godam, למה זו טעות?

ומה זה דמבלים? בדוק בבקשה את Weider Pro 2000, אני יכול להשתמש בכאאלה במתקן הזה? איך אני קושר אותם למשקולות?

תודה.
ישן 01-08-10, 21:43   #7
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

דאמבל= משקולית יד שאתה שם על ראש הפרמידה של הלוחות משקל שלך במולטיטרינר

וזה טעות כי זה לא דרך אימון שמושתת באתר ואף לא אחד חוץ ממכוני הכושר המסחריים תומכים בעבודת מכונות לדוג' המולטיטריינר לעבודה נכונה
אני מציעה לך לבטל את ההזמנה אם הזמנתה או אם כבר הגיע למכור המולטירטריינר יהפוך למיתלה לאחר שתעבור על כמה פוסטים באתר תבין
במקום לעשות תטעות בקניה של המכונה תשקיע במוטות וצלחות משקל ספה וכלוב וזה כל התורה
ישן 01-08-10, 21:47   #8
Philip_k
חבר פעיל

הסמל האישי שלPhilip_k

כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active

מחזק את godam, גם לדעתי עדיף כלוב ספסל מוטות וצלחות.
משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא)

"The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold
Philip_k מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-10, 21:53   #9
רונן יצחק
חבר מתחיל

כן, אבל לא הבנתי מה לא יעיל במולטי-טריינר.

יש אותם בכל מכון, והם מאמצים את השריר.

ומה זה "כלוב, ספסל, מוט וצלחות"?
ישן 01-08-10, 22:25   #10
mag707
חבר פעיל

הסמל האישי שלmag707

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma

אין מולטי טריינר במכוני כושר.
בחדר הכושר יש מגוון גדול יותר של תרגילים יחסית למולטי טריינר, אין מה להשוות בכלל.

מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט
mag707 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-10, 23:32   #11
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי רונן יצחק צפה בהודעה
כן, אבל לא הבנתי מה לא יעיל במולטי-טריינר.

יש אותם בכל מכון, והם מאמצים את השריר.

ומה זה "כלוב, ספסל, מוט וצלחות"?
הוא לא מוט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-10, 00:57   #12
רונן יצחק
חבר מתחיל

מה היתרון במוט?

בכל אופן, שכנעתם אותי, מחר אבטל את ההזמנה (התקשרו אליי אתמול ואמרו שיגיע ביום שלישי).

אני אקח במקומו עוד משקולת של 10 ק"ג ליד השנייה, וספת משקולות עם מוט ודמבלים.

אגב, במולטי-טריינר יש אפשרות לחזק בצורה יעילה את הרגליים. איזה מכשיר או תרגיל יספק חלופה לכך?

תודה רבה.
ישן 02-08-10, 01:25   #13
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

תדבר איתי
ישן 02-08-10, 09:18   #14
Fatboy

הסמל האישי שלFatboy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי רונן יצחק צפה בהודעה
מה היתרון במוט?

בכל אופן, שכנעתם אותי, מחר אבטל את ההזמנה (התקשרו אליי אתמול ואמרו שיגיע ביום שלישי).

אני אקח במקומו עוד משקולת של 10 ק"ג ליד השנייה, וספת משקולות עם מוט ודמבלים.

אגב, במולטי-טריינר יש אפשרות לחזק בצורה יעילה את הרגליים. איזה מכשיר או תרגיל יספק חלופה לכך?

תודה רבה.
אין שום דרך יעילה ואפילו לא יעילה לחזק רגליים במולטי-טריינר תשכח מזה, הרגליים שלך לא יתחזקו מפשיטות וכפיפות ברך.
גם עוד לא שמעתי על דרך לעשות סקוואט ודדליפט עם מולטיטריינר

אם אתה הולך להשקיע בציוד ביתי, תשכח מהדאמבלים זה מיותר, במקום זה תקנה כלוב (זול מאוד יחסית לתמורה שהוא נותן), ושהמוט יהיה אולימפי, זה יותר יקר אבל זה ציוד שיחזיק לך כל החיים

אם אתה בוחר לקנות מוט שהוא לא אולימפי (מה שתמצא בחנויות ספורט), תצפה לזרוק אותו לזבל אחרי שנה וחצי של שימוש, בהנחה שאתה תגיע למשקלי עבודה רציניים בסקוואט ודדליפט, הוא יתעקם תמידית ויהיה מיותר תחת משקל כבד.

עכשיו אם אתה מתכוון להיות ליצן, לא לעשות סקוואט/דדליפט ולהישאר על אותו משקל בכל התרגילים אחרי שנתיים כמו שהרבה אנשים עם ציוד ביתי עושים, במקרה כזה זה לא משנה מה תקנה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
ישן 02-08-10, 14:41   #15
רונן יצחק
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה
אין שום דרך יעילה ואפילו לא יעילה לחזק רגליים במולטי-טריינר תשכח מזה, הרגליים שלך לא יתחזקו מפשיטות וכפיפות ברך.
זה מאמץ את הרגליים.

ציטוט:
גם עוד לא שמעתי על דרך לעשות סקוואט ודדליפט עם מולטיטריינר
מה זה דדליפט וסקוואט? אל תשכחו שאני חדש בעסק.

ציטוט:
אם אתה הולך להשקיע בציוד ביתי, תשכח מהדאמבלים זה מיותר...
שיגעתם אותי. כל מה שאני קונה, אפילו כזה שמומלץ לי, מישהו מגלה אנטי.

ציטוט:
במקום זה תקנה כלוב (זול מאוד יחסית לתמורה שהוא נותן), ושהמוט יהיה אולימפי, זה יותר יקר אבל זה ציוד שיחזיק לך כל החיים
אני אברר לגביו בחנות, אבל מה מגוון התרגילים שניתן לבצע עליו? מה לרכוש בנוסף אליו כדי שישמש אותי יחד אתו? מוט?

ציטוט:
אם אתה בוחר לקנות מוט שהוא לא אולימפי (מה שתמצא בחנויות ספורט)
איפה קונים מוט כזה?
ישן 02-08-10, 14:49   #16
Deadlift
חבר פעיל

תירשום מוט אולימפי בגוגל,ותחפש מקום שבו מוכרים כזה קשה? יש פה את גודאם שמוכר ציוד גם,ביד שנייה אז יעלה לך פחות.

הכלוב משמש לתרגילים כגון סקוואט,בנץ' פרס,ועוד כמה אחרים.

עם מוט,אתה תמיד יכול להוסיף עוד משקל בניגוד לדאמבלים. עם מוט אתה יכול לעבוד על חזה (בנץ' פרס),רגליים (סקוואט),כתפיים (מילטרי פרס),ביסייפס (שחכתי איך קוראים לתרגיל),אפשר לעבוד על כל השרירים.
תקנה גם מוט מתח,כדאי לך.
תחשוב על זה שעם המוט והכלוב,אתה יכול לעשות אימון מעולה,על כל הגוף,ותרגילים מורכבים וטובים,ללא הגבלת משקל. אז מה אכפת לך?

תרשום ביוטיוב סקוואט ודדליפט,אלה תרגילים שיעזרו לך מאוד. מה גם כדאי לך לקרוא את הספר Starting Strengh,בשביל שתוכל לבצע את הטכניקה בצורה טובה יותר,בטוחה יותר,ויעילה יותר.
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-10, 15:16   #17
Fatboy

הסמל האישי שלFatboy

רונן אל תסבך את עצמך

מה שאתה צרך לאימון אפקטיבי זה קצת ידע של מה לעשות, בשביל זה אתה יכול לקרוא את הספר starting strength, מאוד קל למצוא אותו, ואם אתה לא טוב באנגלית אז לא חסר כתבות טובות שמלמדות אותך את רוב כללי הבסיס, פשוט תריץ חיפוש קטן של starting strength בדפי גוגל עברית.

דבר שני זה מכון נורמאלי עם כלוב או לבנות חדר כושר ביתי

ציוד אולימפי מוצאים או אצל ספק חדר כושר (יש מיליון בגוגל) או יד שנייה ממישהו, שבשביל זה צריך קצת לחפש אבל זה יצא הרבה יותר זול.
כלוב גם קונים מספקי חדר כושר, אתה לא תמצא את זה במקום אחר.

באמת שאתה לא צריך שום ציוד חוץ ממוט אולימפי/כלוב/ספסל עד שאתה מתקדם.

זהו.
הספר starting strength
והציוד שרשום למעלה, בין אם זה מכון כושר או ביתי

ויש לך 95% ממה שאתה צריך לאימון מעולה לשנים.
ישן 02-08-10, 16:43   #18
godam
חבר פעיל

הסמל האישי שלgodam

Fatboy יש גם כלוב

חוץ מזה רונן תיכנס לעיניינים קרא אשכולות תבין מה זה בכלל אימון בחדר כושר לפי שיטת אפשר להגיד כל רשום כאן ולא לפי גישת המושפעים מההנהלה ומהמדרכים בחדרי הכושר המסחריים ..
ישן 02-08-10, 18:05   #19
Fatboy

הסמל האישי שלFatboy

מה יש גם כלוב?
ישן 04-08-10, 18:06   #20
רונן יצחק
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift צפה בהודעה
תירשום מוט אולימפי בגוגל,ותחפש מקום שבו מוכרים כזה קשה? יש פה את גודאם שמוכר ציוד גם,ביד שנייה אז יעלה לך פחות.
הבנתי שקשה להשיג אותו, אבל גם אם קל, זה כזה קריטי? מוט רגיל מסיבי יספק את העבודה. אז יתעקם אחרי שנה וחצי. נקנה חדש.

ציטוט:
עם מוט,אתה תמיד יכול להוסיף עוד משקל בניגוד לדאמבלים. עם מוט אתה יכול לעבוד על חזה (בנץ' פרס),רגליים (סקוואט),כתפיים (מילטרי פרס),ביסייפס (שחכתי איך קוראים לתרגיל),אפשר לעבוד על כל השרירים.
ואכן קניתי מוט עם משקולות (בתור התחלה, 7.5 ק"ג בכל צד, ואני חייב לציין שגם המוט כבד )

ודמבלים זה משקולות יד?

ויש מדריך באתר הזה של תרגילים עם מוט, ודמבלים?

ציטוט:
תקנה גם מוט מתח,כדאי לך.
מה זה?

ציטוט:
תחשוב על זה שעם המוט והכלוב,אתה יכול לעשות אימון מעולה,על כל הגוף,ותרגילים מורכבים וטובים,ללא הגבלת משקל. אז מה אכפת לך?
קניתי ספת משקולות מקצועית, ויש לי גם אורבי-טראק, כך שאני חושש שאין לי מקום להכניס גם כלוב.

תודה רבה על העזרה. תודה לכולם
תגובה