|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אני רוצה להכין לעצמי תפריט לעלייה [מסה] (אוכל יעני). איפה אני יכול להרכיב דבר כזה ולפי מה אני צריך לחשב את כמות החלבון פחמימות וכו'?
2. האם חובה להשתמש באבקות החלבון למיניהן? יש ויכוחים שלא פוסקים בנוגע לעד כמה השייק חלבון מזיק ואם בכלל מזיק..אשמח לקבל תשובה בנוגע לזה.. תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1) תקרא את המדריך השלם לעלייה במסה.
2) לא חובה, אבל עוזר. ולא, אבקת חלבון בכלל לא מזיק, זה חלבון. מי שאומר שזה מזיק לא יודע על מה הוא מדבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו שכמות גבוהה מידי של חלבון יכולה להעמיס על הכליות או משהו כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נו ומישהו אמר לך לקחת כמות גדולה מדי? חוץ מזה שאבקת חלבון נועדה להשלים את הכמות חלבונים שאתה צריך ביום ואתה לא מצליח להכניס את הכמות הרצויה בתפריט...
ובשביל להעמיס על הכליות צריך פחות או יותר כמות אסטרונומית של חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ורק באבקת חלבון יש חלבון?
טונה,ביצה,גבינה,בשר זה לא חלבון? גם ע"י צריכה של אוכל ביתי עשיר בחלבון בכמות גדולה פי כמה וכמה יכולה להעמיס על הכליות.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שיש במזון חלבונים, אני רק אומר שלפי מה שאומרים כמות ישרה של חלבון מרובה כמו באבקה יכול להזיק לכליות..אם מדובר במזון שאנחנו אוכלים ביומיום לוקח זמן לאוכל להתפרק וזה תהליך טבעי. לא ככה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תנסה להסתבך,אם תדחוף 300 גרם חלבון בארוחה אולי אז זה יכול להזיק וגם אז לא בטוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבקת חלבון לא מתפרקת בדקה, לכל סוג של אבקת חלבון וחלבון בפרט(חלבון ממקור "טיבעי"-ביצים,בשר,דגים,גבינות) לוקח זמן מסויים להתפרק. מה חשבת שאתה צורך אבקת חלבון ותוך שנייה הגוף מנוות אותם לשריר?.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלות בנוגע לחיטוב,המון שאלות | rosilio | תזונה ותוספים | 20 | 21-04-09 20:05 |
שאלות|כמה שאלות על אימונים.. | pOOnch | אימונים | 6 | 15-01-09 19:43 |
שאלות| כמה שאלות על חלבונים, פחמימות ועוד.. | dani571 | תזונה ותוספים | 3 | 04-06-08 22:51 |
2 שאלות ( כןכן גם אני שואל שאלות;] ) | BXL | אימונים | 7 | 11-02-08 20:38 |
כמה שאלות ? | פומה | אימונים | 3 | 16-04-07 20:56 |