|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אחים שלי אני מתלבט בכמה חלבון אני יסתפק ביום .
כרגע אני מגיע ביום עד ל 200 גרם חלבון . בן 16 משקל 70 גובה 177 מהי הכמות המסקימלית בסנטוז החלבון בגוף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() לא הבנתי את השאלה. האם הכוונה היתה: כמה חלבון ילך לבניית שריר ומה קורה עם העודף?
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אתה טבעי ומתאמן עצים מאוד עד 2.5 גרם פר קילו בגוף יהיו אופטימליים לבניית מסת שריר.
כאשר אתה לא טבעי סנטוז החלבון בגוף גבוה יותר ולכן אנשים לא טבעיים צורכים 3-4 ואפילו 5 גרם חלבון פר קילו בגוף. מקווה שהבנתי אותך נכון ועניתי לעניין. נ.ב כמות חלבון טובה בישבילך לפי הנתונים שציינת תהיה 140-180 גרם חלבון ליום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אני לא חייב לך כלום אז דבר בנימוס
דבר שני אתה יכל לקרוא באתר ובאתר במתחרה,בנוסף גל יגיב עוד מעט ואני מאמין שהוא יצדיק את רוב הדברים שאמרתי. יש לך דעה אחרת?אתה מוזמן לשתף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומאיפה הבאת את זה ש2.5 גרם חלבון יהיו אופטימלים לבניית מסת שריר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() חבר'ה לא צריך לריב. הרי אם תפתחו מחקרים קליניים או מאמרי Review כל אחד יגיד משהו אחר.
הטווח הנידון ברוב המחקרים הוא 1.5-2.5 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף. אתם מסכימים על זה? יש שיגידו גם 3 ו-4 גרם לכל ק"ג משקל גוף, אבל נראה לי שהם כרגע במיעוט. בינינו, זה לא כל כך משנה...
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זה משנה אם אנחנו מסכימים או לא?, לפני שאתה זורק דברים לאוויר תביא הוכחות לכך.
אני יכול לצאת בהצהרה שאסור בכלל לאכול חלבון, אבל אני חייב להביא סימוכין. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא מצליח לשמור על כמות החלבון היומית | iinader | תזונה ותוספים | 12 | 12-05-08 21:35 |
שאלה על כמות החלבון | gilazar | תזונה ותוספים | 7 | 12-04-08 09:37 |
כמות החלבון ביום | look | תזונה ותוספים | 40 | 11-08-07 18:03 |
כמות החלבון בארוחה | Ronush | תזונה ותוספים | 23 | 09-04-07 18:06 |
כמות צריכת החלבון שלכם - סקר | HAZIZO | תזונה ותוספים | 28 | 22-09-06 18:27 |