|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() שלום,אני בן 16 ויש לי גוף מבנה רזה גובה 1.67 משקל 57 בערך ואני מתאמן בסביבות שנתיים וסה"כ קיבלתי מבנה יפה ובשנתיים האלה היה לי הרבה עליות וירידות בעיקר ירידות ואני ממש רוצה לעשות שינוי ולהגיע לממדים שאני באמת חולם עליהם ,הבעיה העיקרית שלי זה החוסר התמדה בתזונה+רצון לעשות ss אבל אני מפחד שהתכניקה שלי במילטרי פרס בעיקר ובכל התרגילים לא כמו שצריך ואין השגחה עליי אז זה בעיה כי אני לא רוצה לעשות טעות שאחרי זה כל החיים שלי אני יסבול בגללה..
הכל מקרה רציתי לדעת אם כדי לי ללכת ליועץ ישראלבודי והאם הוא יוכל לעזור לי בטכניקות ,תפריטים ומוטיבציה להמשיך..מה יתן לי להתאמן אם קואוצ'ר של ישראלבודי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בתכניות של ישראלבודי לא מאמנים אותך אלא כותבים לך תכנית אימונים ותפריט
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך למצוא מישהו שיכול ללמד אותך את התרגילים הללו
מאיפה אתה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() במכון תבקש ממאמן ללמד אותך,ובישראלבודי ביעוץ אישי אני בטוח שילמדו אותך טכניקה אם תרצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני ברמת השרון,ליד הרצליה.. בכל מקרה אני צריך מישהו שילמד אותי את הטכניקה של כל הss פרפקט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() moo במקרה יש מצב שאני יוצר איתך קשר איכשהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ran1919@walla.co.il
מסנג'ר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() בתכלס להגיד לך זה לא כל כך בעיתי ללמוד את הטכניקה של התרגילים האלה.. אני גם פחדתי מזה ממש בהתחלה..אבל בסוף רואים שזה לא כזה מסובך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
עוסק ב:: עובד :)
חדר כושר: ספורטלי
|
![]() ציטוט:
אהני מתאמן 4 חודש עם תוצאות סבירות...לא כל כך רואים אני אוכל וישן טוב + אבקת חלבון כנראה גנטיקה רזה השיטה מוציאה את מה שאפשר? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() גם אני בדיוק ככה.. אני רוצה ללכת לייעוץ אבל מה יעזור לי תוכנית ותפריט שבמכון המאמנים לא מסכימים ללמד סקוואט/דדליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא חובה לבצע תוכנית ss ע"מ לעלות במסת השריר.
שילוב של תרגילים מורכבים אכן עוזר,אך חשוב לשים לב לטכניקה!,התייעץ עם מדריך הכושר,מישהו שמבין ומבצע ss במכון בו אתה מתאמן או כאן בפורום(ע"י העלאת הסרטון לרשת). בישראלבודי קודם כל תקבל הכוונה,איך לסלול את הדרך להישג אותו אתה רוצה. תקבל תפריט ותוכנית אימונים אשר יתאימו לך ולנתוניך האישיים. כמובן שע"מ להגיע לאותם תוצאות עלייך ליישם את מה שמייעצים לך וללא נכונות מלאה שלך לבצע את מה שנותנים לך(במסגרת הפגישות), לא תגיע לתוצאות. לסיכום: הייעוץ של ישראלבודי יכול להוביל אותך להשגת השאיפה,אך ללא הקרבה שלך ושיתוף פעולה 100%,היועצים של ישראלבודי לא יעשו קסמים. בהצלחה ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ראיון אישי של צוות ישראלבודי עם רוני "הענק" קולמן!!! | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 04-07-10 10:20 |
רוצים לזכות באימון אישי מתנה עם מר ישראל? - תחרות הפורום החדשה! | Shlomik | תזונה ותוספים | 34 | 06-03-10 02:12 |
בקשה| תרגילי טרפזים באימון ביתי | matan_ba | אימונים | 4 | 17-06-07 11:58 |
תרגילים לגב באימון ביתי | שריר | אימונים | 11 | 24-05-07 01:28 |
תמונה ישנה שלי שעוד הייתי באימון ביתי | xxx2 | גלריות הגולשים | 11 | 05-01-07 20:53 |