|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי ח'ברה אז ככה אני צריך מדריך לעשות ריבועים יפים בבטן וכמה שיותר מהר
משקל : 48 גיל : 14 גובה : 1.60-1.65 כי אני לא יודע ממש אימונים עד עכשיו : כפיפות בטן , ריצות , הליכות , משקולות(אבל יפסקתי כי זה יכול לפגוע בגובה) , כדורגל , קפיצות . ואני גם צריך רשימת אוכל בריאה תודה מראש על הכל . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() וואו וואו וואו. אני חושב שכדאי שתיקרא קצת מאמרים כי לאור זה שאתה אומר שמשקולות יכולות לפגוע בגובה,ושאתה רוצה רק ריבועים אז עדיף שתיקרא מאמרים.
תקשיב יש את המאמר לעלייה במאסה,תיקרא אותו. תעיין קצת בפורום ותקרא ואז תתחיל לחשוב על קוביות.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() כמה אמרת אתה שוקל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כתוב לך 48 ואני זוכר שהייתי בן 10-12 היה לי ריבועים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() עכשיו תגיד בקול "אני שוקל 48 ואני צריך לעלות במשקל לפני שאני חושב לחטב לריבועים"
עכשיו ברצינות,אין לך מה לעשות,תתחיל לעלות במסת שריר(גם בבטן במידה מעטה) אחרי אימונים וטונוס שריר שיגדל יש מצב שהם ייבלטו..זה הרוב גנטיקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כל יום מצה עם שוקולד ואתה מסודר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() פיתרון מהיר לעשות ריבועים יפים בבטן, קח טוש תצייר ריבועים עם סרגל.
ולפיתרון הלא מהיר, תתחיל לקרוא מאמרים בנושא פיתוח גוף.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() --------------
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() אז ככה תקשיב: אתה מתחיל את האימון שלך ב25 כפיפות בטן הכי מהר שאתה יכול----> עוצר 5 שניות ועושה 50 כפיפות בטן הכי מהר שאתה יכול!!! ------> נח 5 שניות ועושה 100 כפיפות בטן הכי מהר שאתה יכול!!! ----> נח 5 שניות ועושה עוד 25 כפיפות בטן הכי מהר שאתה יכול!!! וכן הלאה וכן הלאה עד שאתה רואה קוביות יפות ומעוצבות! ע"מ לגרום לזירוז התהליך מומלץ לבצע את האימון במשך כל ימי השבוע! ואפילו פעמיים ביום! בוקר ולילה! --------> תוך שבוע ישלך אחלה של קוביות יותר טובות מהאלה בשש-בש.
ועוד משהו אל תיגע במשקולות בחיים שלך~~ אחרת אתה לא תגבהה או שזה יפעל הפוך ואתה תגבהה יותר מדי כמוני! ותהיה 1.82 ס"מ@!! עכשיו כנס לאתר הראשי ותתחיל לקרוא, אחרת לא יהיו לך ריבועים יפים בבטן
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]()
![]() |
#16 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מגניב!!! אהבתי
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() hot...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל חסה ותעשה 500 כפיפות בטן
![]() ![]() ![]() ![]() אתה בתת משקל מטורף תתחיל לטחון ולהרים כבד לפני שאתה חושב על ריבועים |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה אני צריך לעשות כדיי שיהיו לי ריבועים בבטן? | oz123 | אימונים | 21 | 05-07-09 01:27 |
כמה שאלות לכל התותחים פה שיצא להם לעשות חיטוב:]צריך טפים | oRis | תזונה ותוספים | 17 | 03-04-09 11:23 |
אחרי שהרזתי הרבה מאוד.. כמה כפיפות צריך לעשות בשביל לקבל ריבועים? | papoose8 | אימונים | 5 | 26-06-07 17:52 |
עזרה לא יודע מה לעשות אם האוכל שיהיה טעים יותר?? | שריר בתחת | תזונה ותוספים | 10 | 21-03-07 21:56 |