ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-02-10, 09:49   #1
yotamy6
חבר פעיל

ברירת מחדל שאלה לגביי תוכנית אימונים שראיתי שרצה ברשת חזק עכשיו

שלום!
אני רואה בזמן האחרון בהרבה מקומות תוכנית אימונים בשם P90X וראיתי הרבה סירטונים של אנשים שהשתמשו בה ויש להם תוצעות מדהימות ביותר, לדוגמה: http://www.youtube.com/watch?v=RZciY...eature=related
מישהו מכיר את התוכנית הזאת? אם כן, האם היא טובה? למי היא מתאימה?
תודה רבה לעוזרים!!!
yotamy6 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-02-10, 12:22   #2
גילגול
חבר מתחיל

לדעתי הווידאו הוא שקר.
לבחור אין מסה ביום הראשון ופתאום לאחר 60 יום רואים נפח + חיטוב.
כשרוצים לחטב לא ניתן ממש לעלות במסה ולהיפך אז נראה לי הזוי... מאוד!
גילגול מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-02-10, 15:16   #3
yotamy6
חבר פעיל

אבל מישו מכיר את התוכנית הזאת אולי? קוראים לה p90x וממה שהבנתי היא מאוד דומה לקרוספיט
yotamy6 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-02-10, 15:22   #4
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

חחחחחחח למי שלא שם לב ביום הראשון הבחור כנראה היה בסוף מסה ומשם הוא עבר ל60 יום של חיטוב שלדעתי הוא התקדם מצויין ונראה מעולה בסופו, אגב סתם למי שלא יודע ככל שאתה יותר חטוב כך אתה תראה יותר גדול זאת אשליה כזאת... כמובן שזה תלוי אצל מי ואם יש מסה סבירה וכו'.
ישן 18-02-10, 15:39   #5
גילגול
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
חחחחחחח למי שלא שם לב ביום הראשון הבחור כנראה היה בסוף מסה ומשם הוא עבר ל60 יום של חיטוב שלדעתי הוא התקדם מצויין ונראה מעולה בסופו, אגב סתם למי שלא יודע ככל שאתה יותר חטוב כך אתה תראה יותר גדול זאת אשליה כזאת... כמובן שזה תלוי אצל מי ואם יש מסה סבירה וכו'.
אחי שים לב לשרירי החזרה. ביום הראשון לבחורה אין כמעט כלום. אחרי 60 יום פתאום הוא נראה סוס. אומנם בתמונות הראשונות הוא לא מאמץ את השריר אבל תראה איזה הבדל. אין מצב שלאחר 60 יום זאת התוצאה.
גילגול מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-02-10, 16:54   #6
Sagi_M
חבר פעיל

הסמל האישי שלSagi_M

כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים

תוצאות בכלל לא מדהימות. הוא פשוט עשה חיטוב וגם טיפ טיפה שינה את הסדר של התמונות. בהתחלה הוא גם נראה גדול יותר ממש שהוא נראה בסוף. סתם בולשיט אחד גדול.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sagi_M צפה בהודעה
מזה פה, גזענות נגד ג'ינג'ים?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אמממממ על כל דבר אחר הייתי מנסה להתחמק ולהסתיר אבל במקרה הזה .....
כן זאת גזענות נגד ג'ינג'ים!
Sagi_M מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-10, 03:26   #7
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

בכללי אין תוצאות קסם אני לא מאמין בשום תוכנית שתעשה פלאים... שינויים בפיתוח גוף ובשרירים נעשים באיטיות אין מה לעשות. זה לא אומר שהתוכנית לא טובה העיקר תמיד שיש התקדמות במשקלי עבודה + משקל גוף.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-10, 21:07   #8
blknom1
חבר מתחיל

ברירת מחדל p90x - עובד : הוכחות בפנים

שלום לחברי הפורום,

ראיתי את תגובות של האנשים לתכנית הזו שנקראת P90X. אז אני חייב להגיד לכם כמה דברים לגביי התכנית הזו: יש לי הרבה מאוד חברים בארה"ב, דרכם הכרתי את תכנית האימונים הזו. מדובר בתכנית שהיא רק אחת מיני רבות, אשר קיימות תחת הכותר שנקרא BEACHBODY.COM.
התכנית בעצם מתבססת על שיטה שנקראת -MUSCLE CONFUSION.. בעצם אתה אף פעם לא חוזר על אותו תרגיל פעמיים... כל הזמן עובדים על חלק אחר בגוף וכך ממשיכים במשך 90 יום..
היא לחלוטין עובדת. מדובר בתכנית אימונים שמורכבת מ-3 שלבים,כאשר בכל חודש אתה עובר שלב נוסף. התכנית משלבת בין אימוני אירובי (קיק בוקסינג, אימוני קפיצוצ, פאוור יוגה ועוד) ואימוני כוח (משקולות,שכיבות סמיכה,מתח ועוד).
מדובר ב-6 פעמים בשבוע של 90 יום מפרכים וקשים.
אני סיימתי את 90 הימים ואני חושב שדווקא אני ההוכחה לכך שהתכנית עובדת. אני לא הפכתי להיות הר אדם (לא לקחתי תוספת כלשהם, למרות שהתפריט בתכנית ממליצה על זה) ובסופו של דבר אחרי 90 יום ראיתי תוצאות יפות מאוד. כמובן שאני ממשיך בתכנית ובעוד חודש אני עובר לתכנית חדשה מבית היוצר של BEACHBODY.COM הנקראת INSANITY... זה באמת מטורף (חפשו ביו טיוב)

בינתיים זה הסרטון שלי- בלי חרטוטים... בלי פרסומות סמויות.. זה מה שאני השגתי ב-90 יום.. ואתם יודעים מה.. אם בגיל 29 הצלחתי בתוך שלושה חודשים לייצר 4 קוביות... אני מבסוט..

www . youtube . com / watch ? v = qG_BdTbmI-g

מומלץ ביותר...
ולכל הצינקים - עזבו אתכם.. פשוט תנסו.. שווה כל רגע...
blknom1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-10, 21:26   #9
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blknom1 צפה בהודעה
שלום לחברי הפורום,

ראיתי את תגובות של האנשים לתכנית הזו שנקראת p90x. אז אני חייב להגיד לכם כמה דברים לגביי התכנית הזו: יש לי הרבה מאוד חברים בארה"ב, דרכם הכרתי את תכנית האימונים הזו. מדובר בתכנית שהיא רק אחת מיני רבות, אשר קיימות תחת הכותר שנקרא beachbody.com.
התכנית בעצם מתבססת על שיטה שנקראת -muscle confusion.. בעצם אתה אף פעם לא חוזר על אותו תרגיל פעמיים... כל הזמן עובדים על חלק אחר בגוף וכך ממשיכים במשך 90 יום..
היא לחלוטין עובדת. מדובר בתכנית אימונים שמורכבת מ-3 שלבים,כאשר בכל חודש אתה עובר שלב נוסף. התכנית משלבת בין אימוני אירובי (קיק בוקסינג, אימוני קפיצוצ, פאוור יוגה ועוד) ואימוני כוח (משקולות,שכיבות סמיכה,מתח ועוד).
אני סיימתי את 90 הימים ואני חושב שדווקא אני ההוכחה לכך שהתכנית עובדת. אני לא הפכתי להיות הר אדם (לא לקחתי תוספת כלשהם, למרות שהתפריט בתכנית ממליצה על זה) ובסופו של דבר אחרי 90 יום ראיתי תוצאות יפות מאוד. כמובן שאני ממשיך בתכנית ובעוד חודש אני עובר לתכנית חדשה מבית היוצר של beachbody.com הנקראת insanity... זה באמת מטורף (חפשו ביו טיוב)

בינתיים זה הסרטון שלי- בלי חרטוטים... בלי פרסומות סמויות.. זה מה שאני השגתי ב-90 יום.. ואתם יודעים מה.. אם בגיל 29 הצלחתי בתוך שלושה חודשים לייצר 4 קוביות... אני מבסוט..

Www . Youtube . Com / watch ? V = qg_bdtbmi-g

מומלץ ביותר...
וואלה אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי חושב שאתה מנסה למכור פה משהו, חחחחחחחחחחח muscle confusion, תעשה טובה התוכנית הזאת סתם חרטוטים, חירבוש של כל מני תרגילים ואימונים לא נותן תוצאות טובות.
ישן 01-04-10, 21:33   #10
pala
ת.נ.צ.ב.ה

עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
וואלה אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי חושב שאתה מנסה למכור פה משהו, חחחחחחחחחחח muscle confusion, תעשה טובה התוכנית הזאת סתם חרטוטים, חירבוש של כל מני תרגילים ואימונים לא נותן תוצאות טובות.
אני לא טוען משהו או שזה קיים, אבל ישנם מחקרים חדשים שטוענים שכן אפשר "לבלבל" את הגוף
קראתי מחקר חדש, שטוען גרסא חדשה לדיאטה, יום כן אתה אוכל כמה שבא לך \ הרבה, ויום אתה שומם על דיאטה וצימצום של האוכל, וכך אתה יוצר שינוי מסויים בתיפקוד של הגוף.
אני לא טוען שזה אמיתי\קיים\הוכח\ככה זה פועל, אבל אנחנו רחוקים מלהבין איך בדיוק הגוף עובד.
ישן 01-04-10, 21:39   #11
Philip_k
חבר פעיל

הסמל האישי שלPhilip_k

כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blknom1 צפה בהודעה
שלום לחברי הפורום,

ראיתי את תגובות של האנשים לתכנית הזו שנקראת p90x. אז אני חייב להגיד לכם כמה דברים לגביי התכנית הזו: יש לי הרבה מאוד חברים בארה"ב, דרכם הכרתי את תכנית האימונים הזו. מדובר בתכנית שהיא רק אחת מיני רבות, אשר קיימות תחת הכותר שנקרא beachbody.com.
התכנית בעצם מתבססת על שיטה שנקראת -muscle confusion.. בעצם אתה אף פעם לא חוזר על אותו תרגיל פעמיים... כל הזמן עובדים על חלק אחר בגוף וכך ממשיכים במשך 90 יום..
אני סיימתי את 90 הימים ואני חושב שדווקא אני ההוכחה לכך שהתכנית עובדת. אני לא הפכתי להיות הר אדם (לא לקחתי תוספת כלשהם, למרות שהתפריט בתכנית ממליצה על זה) ובסופו של דבר אחרי 90 יום ראיתי תוצאות יפות מאוד. כמובן שאני ממשיך בתכנית ובעוד חודש אני עובר לתכנית חדשה מבית היוצר של beachbody.com הנקראת insanity... זה באמת מטורף (חפשו ביו טיוב)

Www . Youtube . Com / watch ? V = qg_bdtbmi-g

מומלץ ביותר...
אני יכול להגיד לך דבר אחד, כל תוכנית עובדת...
תבוא, תשקיע, תתמיד, תאוכל נכון, תנוח טוב.
בקשר לסירטון שלך, ביחד לסירטון הקודם הוא נראה יותר הגיוני.
השינוי שלך נראה נחמד מאוד, ירדת בא.ש. וטיפה עליתה במסה.
בדרך כלל השיפור בכושר ובמבנה גוף אצל מתאמן מתחיל מראה מאוד מהר לעין כמו כן העליה במשקלי עבודה(אתה עולה באחוזים מאוד גובההים) לאחר מכן אתה מגיע לשלב שזה מתחיל להיות יותר קשה, לפחות כך זה היה אצלי. אני יכול להגיד לך שאנשים מכירים אותי לא מבנים אך גדלתי כל כך(תמיד אומרים בצחוק, בטח הוא לוקח סטרויאדים/חלבונים ובבל"ט קבוע) ותוך 6 חודשים גדלתי המון. וכל זה משלוש תרגילים באימון. אני לא מכיר את התוכנית הזאת ויהיה מעניין שתפרט יותר עליה.
משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא)

"The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold
Philip_k מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-10, 22:13   #12
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
אני לא טוען משהו או שזה קיים, אבל ישנם מחקרים חדשים שטוענים שכן אפשר "לבלבל" את הגוף
קראתי מחקר חדש, שטוען גרסא חדשה לדיאטה, יום כן אתה אוכל כמה שבא לך \ הרבה, ויום אתה שומם על דיאטה וצימצום של האוכל, וכך אתה יוצר שינוי מסויים בתיפקוד של הגוף.
אני לא טוען שזה אמיתי\קיים\הוכח\ככה זה פועל, אבל אנחנו רחוקים מלהבין איך בדיוק הגוף עובד.
מה שאתה אומר זה יום אחד חיטוב ויום אחד מאסה, זה לא יעבוד טוב, גם לא כל המחקרים נכונים.
ישן 01-04-10, 23:03   #13
pala
ת.נ.צ.ב.ה

עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
מה שאתה אומר זה יום אחד חיטוב ויום אחד מאסה, זה לא יעבוד טוב, גם לא כל המחקרים נכונים.
לא, זה לא מה שאני אומר, וכן, זה כן אפשרי במידה מסויימת, שכן אנחנו עדיין חוקרים איך הגוף פועל