|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() דבר ראשון זה הישמע קצת באיחור כי אני מתאמן כבר כמה חודשים ואף פעם לא העזתי לשאול אז ככה:
אני רואה באתר שמדברים על אימוני ss ab abc ודברים כאלה, מה זה אומר? ודבר שני, האם קצב הריצה/משך הריצה משפיע על שריפת שומן ואחרי כמה זמן ריצה הגוף מתחיל לשרוף שומן (אני יודע שזה תלוי אז אני ישמח לקבל כמה שיותר מידע בנושא). והאם יש צורה מסוימת באירובי שיעילה ביותר לשריפת שומן? אז תודה על כל מידע, ותנו לי כמה שיש לכם.
![]() |
#2 |
Fat bastard
|
![]() ab אומר פיצול של 2 - אימון איי ואימון בי כאשר הם עובדים על שרירים אחרים
אימון abc - על אותו עיקרון רק פיצול של 3 וממשיך לגבי abcdefg....z ss - זה קיצור לstarting strength שזה השם של תוכנית האימון המפורסמת של מארק ריפטו, יש גם ספר שמסביר על התוכנית starting strength 2nd edition בקשר לריצה\הליכה\ריקוד סמבה וכו' אין לזה קשר ישיר להורדת אחוז שומן. אחוז השומן יורד כאשר סכום הקלוריות שאתה מכניס קטן מהסכום שאתה מוציא, אירובי עוזר להוציא יותר קלוריות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז בשביל להבין, כשאני רץ אני שורף קלוריות ולא שומן, אז סתם לדוגמא בחיטוב לא חייב לעשות אירובי כדי להוריד את אחוז השומן..
שוב תודה ולגביי האימונים, זאת אומרת שיש כאלה שעובדים רק אימון a ושבו עובדים על כל השרירים?
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 17-03-10 בשעה 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אגב אני לא רוצה שישתמע שאירובי זה מיותר, כי זה לא (האירובי עצמו עוזר לבריאות כללית של הלב וכלי הדם, והתאוששות בפינוי חומצות חלב וכו' וכו'). לגבי השאלה השנייה, כאשר עובדים על כל הגוף (a כמו שאמרת) נהוג לקרוא לזה full body workout או בקיצור FBW |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() השכלתי ,תודה רבה!
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בנוגע לסוגי כשל.. | CcnoobNoscam | אימונים | 3 | 08-10-09 22:03 |
שאלה בנוגע לשריפת שומנים - חיטוב | robert7 | פיתוח גוף-כללי | 8 | 28-09-08 00:37 |
אימון לשריפת שומן מוגברת - תרגיל-אירובי-תרגיל-אירובי | wickedlasers | אימונים | 12 | 12-09-08 18:43 |
שאלה בנוגע לשריפת חומרים בגוף | afarsek | תזונה ותוספים | 3 | 05-04-08 19:16 |
כמה שאלות בנוגע לקלוריות שומן וכו'...צריך את עזרתכם | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 27-01-07 16:47 |