|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() עברתי מתוכנית כח בה הייתי מרים 4-6 חזרות מהמקסימום שלי.
אל תוכנית מסה בה מדובר לרוב בחזרות 8-10. כתוצאה מהמעבר המשקל שהרמתי בתוכניות הכוח ירד. כמה rm או כמה אחוז מהמקסימום אני אמור לכוון אליו בתוכנית המסה? אני מבצע 70%. דוגמה: הייתי מרים בנץ' פרס 205 פאונד סה"כ ב- 4 עד 6 חזרות. עכשיו אני במסה 8-10 חזרות 6 סטים, כמה משקל עליי להרים? האם 70% מ- 205, כלומר 143.5 פאונד? אני רוצה לדבר במשקל ולא בחזרות. האם אפשרי? בטח אקבל תשובה כמו תרים משקל 8-10 חזרות עד לכשל וקיבלת תשובה, אך האם יש כלל? מסה זה 70% מהממקסימום?, מהו האחוז? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() מסה=כוח, ו... כוח=מסה.
ככל שיש לך יותר מסת שריר אתה תרים יותר, ו... ככל שאתה תרים יותר ככה תהיה לך יותר מסת שריר. אז תכנית שאתה מגדיר כ"תכנית כוח", ותכנית שאתה מגדיר כ"תכנית מסה" הם בעצם אותו הדבר. וזה לא ממש משנה כמה חזרות אתה מבצע בתכנית שלך (כל עוד שזה לא יותר מ-15 חזרות,אבל עדיף שתנסה לא לעבור את ה-10 חזרות). כל עוד אתה מקפיד על התקדמות מאימון לאימון במשקלי עבודה, אתה גם תחזק כוח וגם מסה (כי זה בעצם אותו הדבר) ![]()
![]() |
#3 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
חסרים אנשים ענקיים שביחס למראה שלהם הם דיי חלשים, או לחלופין מרימים הרבה משקל לרבע תנועה, כמו רוב הבילדרים? בעיקרון זה נכון שעם כוח באה גם מסת שריר, אבל אם אתה המטרה שלך היא לצבור כמה שיותר מסת שריר, אז תצטרך לקחת מנוחות דיי קצרות בין הסטים, דבר שיימנע ממך להוסיף משקל על המוט לאורך זמן. *מה שכתכתי כאן מכוון למתאמנים שכבר עברו את שלב ההתחלה, מתאמנים מתחילים צריכים לעשות ss.
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לתוכנית ab | sAkin | אימונים | 5 | 08-06-09 15:12 |
מתוכנית ab לתוכנית abc | Ronush | אימונים | 45 | 18-10-08 18:44 |
עובר מתוכנית ab לתוכנית abc 4 פעמים בשבוע | bodybuilding4everr | אימונים | 9 | 18-10-08 18:41 |
בקשה לתוכנית | AMITamit | אימונים | 5 | 11-06-07 17:41 |
בקשר לתוכנית Ab | Ori-Silver | אימונים | 14 | 04-12-06 16:14 |