|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום דוקטור
לפני 8 שבועות שברתי את עצם הבריח. נמסר לי ע"י הרופאים לאחר שעברתי צילום כי זמן ההחלמה הינו 6-8 שבועות. את השבועות הראשונים העברתי עם רצועה אשר מותחת את הכתפיים אחורה (figure-8 brace) ולאחר 6 שבועות נמסר לי ע"י הרופא שאני בריא ושלם ויכול לחזור להתאמן בהדרגתיות. חזרתי להתאמן לאט לאט בכמויות ועומסים נמוכים. כמובן שלאחר 6 השבועות לא הרגשתי יותר שום כאב או קושי באיזור כולל בזמן האימונים. שאלתי היא לגבי תרגיל ה Squat, מאז החזרה לאימונים עדיין לא ניסיתי לבצע את התרגיל. האם אני יכול לבצע את התרגיל עכשיו (8 שבועות לאחר הפציעה) ? אני חושש מהתרגיל מכוון שאת המוט מניחים כמעט באופן ישיר על העצם. הגובה שלי הינו 1.80 מטר ומשקלי 72 ק"ג, המשקל שאני מעונין להתחיל לבצע איתו את הסקואט הוא 40-50 ק"ג. אשמח לדעתך בנושא תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשתות דם
חדר כושר: חדר כושר לקניבלים
|
![]() אני לא חושב שתהיה עם זה בעיה אם זה עבר ב100%, בכל מקרה הייתי ממליץ לך לחכות לעוד תגובות.
![]() |
#3 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() שלום,
ברמת העיקרון - אין בעיה בשלב הנוכחי לבצע כל תרגיל.. בסקוואט רגיל המוט מונח על המה השרירית של העורף, בייחוד על הטרפז העליון, האם התכוונת לfront squat? עופר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חזרה לאימונים לאחר בלט דיסק | sami04 | פציעות ספורט | 4 | 24-01-10 14:58 |
פציעה בגב - חזרה לאימונים | sami04 | פיתוח גוף-כללי | 11 | 21-08-09 17:22 |
חזרה לאימון אחרי ניתוח.. | elipog87 | אימונים | 6 | 31-05-09 22:05 |
חזרה לאימונים לאחר פציעה | guyhazi | אימונים | 0 | 29-01-09 19:55 |
חזרה אחרי פציעה - אשמח לחוו"ד... | danielsn | אימונים | 1 | 28-12-07 17:48 |