|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: לומד
עוסק ב:: ללמוד
חדר כושר: מסה
|
![]() אממ
תשמעו עכשיו התחלתי מסה והיתיעצתי איתכם לגבי תוכנית וכו ממה שהבנתי ss תיהיא התוכנית המושלמת בשבילי נתונים בחתימה מתאמן 5 חודשים אם fbw חודש וחצי ראשונים שלי וab 3 חודשים ויש לי בעיה אפחד מהמדריכים לא מכיר ss את ריפטו ואת הטכניקות שלו ושל אחרים אם אני יעשה פרס יגידו לי שאני מעיף מוטוט באוויר וסקוואט פוגע בגדילה ודד פוגע בגב תחתון ושזה לא מתאים לגיל שלי (עוד חודש 14) הוא נותן לי רק לעשות סקוואט אם דמבלים ורגליים ברוחב הגן שזה לא אפשרייייי!!. יש לכם עצות? חשבתי להמשיך ab ולהיתחטב עוד קצת ולהגיע לאחוז שומן יותר מתאים(13 עכשיו) ועוד משהו עוד חודש ניגמר לי המנוי בחדכ שאני עכשיו וחשבתי לעבור לחדכ של רוסים משהו מפחיד שאני יוכל רק עוד חודש בגיל 14 והוא גם הרבה יותר זול
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() שמע גבר... תעוף מהמכון הזה כמה שיותר מהר...
לך למכון של הרוסים תעיף שם ברזלים אחיייי ד"א אם זה אתה בתמונה הזו, אחי אתה סוסס לגיל שלך תמשיך חזק!!! יאללה מסטול מתתת חחחחח... לילה טוב...(וכן משעמם לי אז אני בפורום בשעה כזאת חחח)
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תקרא טוב טוב את הספר ותתעלם באלגנטיות מהמדריכים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: לומד
עוסק ב:: ללמוד
חדר כושר: מסה
|
![]() אממ איפו אני יכול למצוא את הספר?
אמרתם אתם לא מעלים בגלל זכויות יוצרים וזה התמונה שלי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() בסוף אתה תגלה שזה לא מכון של רוסים, שזה מכון של אוקראינים xd
דרך עגב גם במכון אצלי כולם אומרים לי כאלה דברים כמו אל תעשה סקוואט מלא ועוד שטויות. אני פשוט מתעלם כאילו הם לא נמצאים שם בכלל. (חוץ מזה אצלי יש במכון מאמנים רוסים גם אבל הם לא מבינים כלום בכושר, אז תבדוק טוב את המכון ההוא).
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה של חבר שלי... | גד"שניק | אימונים | 7 | 14-01-09 00:08 |
בעיה | kingyo | אימונים | 2 | 16-04-08 14:28 |
בעיה מטומטמת אבל עדיין בעיה. בקשר להזמנה | Rendi Orton | תזונה ותוספים | 15 | 02-03-08 13:01 |
תנועת החביקה בחזה | ThaiB0X | אימונים | 6 | 12-07-07 13:25 |