|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. נניח ובנאדם מתאמן בתוכנית ab , וביום של הגב הוא מבצע , (סתם דוגמא ל2 תרגילים נוספים למתח שסביבו אני מבסס את השאלה)
תרגיל ראשון - מתח - 3 סטים x max תרגיל שני- t bar תרגיל שלישי - פול אובר הוא השתפר מאד מאז שהתחיל את התוכנית , בהתחלה היה המקסימום של המתח שלו עומד על 5 היום הוא מצליח לעשות 3 סטים של 15-20 חזרות אז עכשיו הוא עובד כבר בטווח של סיבולת. נניח ואני משנה את הסדר של התרגילים נותן לו t bar ראשון פול אובר שני ומתח מקסימום בתור תרגיל שלישי אחרי שהוא "סחוט" , הוא מצליח עכשיו לבצע 3 סטים של 6-7 חזרות , הוא שוב בטווח של הגדלת מסה אידאלית (היפרטרופיה) , האם בגלל ששיניתי את הסדר של התרגילים והוא עובד בטווח שוב , אז זה למסת שריר באמת? 2. שאלה על סקוואט אני יודע שיש שיטת אימון של דרופ סטס , סתם למשל דוגמא , ליד קדמית אחרי שמגיעים לכשל לוקחים משקל קטן יותר וממשיכים עוד כמה חזרות האם אפשר לבצע אותו דבר עם סקוואט? הגעתי לכשל , אני מהר מוריד פלטות וממשיך דרופ סטס תודה רבה
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יאללה צבא |להוריד מישקלים דרסתית ולעלות את טווח החזרות דרסתית.. | elnorv | אימונים | 13 | 21-05-09 10:04 |
שאלה|מהו טווח החזרות המומלץ לחיטוב | nir78910 | אימונים | 5 | 28-04-09 17:49 |
שאלה לגבי שינוי תוכנית | anitaFTW | אימונים | 3 | 29-11-08 06:08 |
בשביל מאסה טווח החזרות הוא בין 6 ל8 ? | Suskafan | אימונים | 5 | 03-10-07 17:24 |
שאלה לגבי שינוי סדר התרגלים | eyalamzleg | אימונים | 8 | 20-09-07 16:40 |