![]() |
שאלה לגבי שינוי טווח החזרות בתרגיל ושאלה על סקוואט
1. נניח ובנאדם מתאמן בתוכנית ab , וביום של הגב הוא מבצע , (סתם דוגמא ל2 תרגילים נוספים למתח שסביבו אני מבסס את השאלה)
תרגיל ראשון - מתח - 3 סטים x max תרגיל שני- t bar תרגיל שלישי - פול אובר הוא השתפר מאד מאז שהתחיל את התוכנית , בהתחלה היה המקסימום של המתח שלו עומד על 5 היום הוא מצליח לעשות 3 סטים של 15-20 חזרות אז עכשיו הוא עובד כבר בטווח של סיבולת. נניח ואני משנה את הסדר של התרגילים נותן לו t bar ראשון פול אובר שני ומתח מקסימום בתור תרגיל שלישי אחרי שהוא "סחוט" , הוא מצליח עכשיו לבצע 3 סטים של 6-7 חזרות , הוא שוב בטווח של הגדלת מסה אידאלית (היפרטרופיה) , האם בגלל ששיניתי את הסדר של התרגילים והוא עובד בטווח שוב , אז זה למסת שריר באמת? 2. שאלה על סקוואט אני יודע שיש שיטת אימון של דרופ סטס , סתם למשל דוגמא , ליד קדמית אחרי שמגיעים לכשל לוקחים משקל קטן יותר וממשיכים עוד כמה חזרות האם אפשר לבצע אותו דבר עם סקוואט? הגעתי לכשל , אני מהר מוריד פלטות וממשיך דרופ סטס תודה רבה |
אם אתה יורד מ15-20 כפול 3 ל6-7, העצימות של האימון יורדת, וסימן שאתה עובד בנפח גבוה מדי. עדיף לעשות מתח עם משקל לטווח חזרות נמוך מההתחלה. הייתי ממליץ פשוט להוריד את הפול אובר ולהשאר עם עצימות גבוהה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ