|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת?
תודה מראש.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תלוי מה המצב שלך, כמה מסת שריר קיימת וכמה אחוזי שומן.
מסה נקיה - עולים מעט מאוד שומן, אם בכלל, אבל הכל צריך להיות מחושב, אתה "עבד" לתפריט מסודר, וסביר להניח שתעלה פחות שריר באופן יחסי. מסה "מלוכלכת" - עולים יחסית גם בשומן (תלוי גם מי ובגנטיקה שלו), אתה אוכל מה שבא לך, מצד שני מסה מלוכלכת שנעשית "כמו שצריך" כוללת אכילה מעבר לרצון שלך (כן קיים כזה דבר) כלומר לאכול עד שאתה מקיא בערך. הסה"כ מאסה שעולים לרוב תהיה מירבית. כמובן שאומרים מלוכלכת זה מאוד תלוי, יש כאלה (כמוני) שמשתדלים לאכול אוכל מזין והרבה ממנו, לא מפחדים פעם בכמה זמן לדפוק איזה מוזס או פיצה, אבל מקפיד ש95% מהאוכל יהיה אוכל ולא שטויות, ויש כאלה שדוחפים גם ממתקים ושתיה קלה וכמובן שהתוצאות יהיו בהתאם.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תלוי מאוד באימונים שלך. אימונים עצימים שמתכוננים היטב יכולים להפוך את העלייה שלך ממלוכלכת ליחסית נקייה.
![]() |
#4 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי אם יש לך נטייה להשמנה או לא(גנטית). ותלוי כמה זה באמת יפריע לך אישית להסתכל על עצמך במראה בתקופת מסה ולסבול אחוז שומן גבוה.
אישית אני עושה מסה מלוכלכת יחסית, אבל אני דואג גם לעשות שעה אירובי בשבוע. לאיזון יחסי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בתכלס אין דבר כזה מלוכלך או נקי,הכל תלוי בגנטיקה שלך,תתאים את הקצב עליה שאתה רוצה לעצמך.
תתחיל עם 500 קלוריות מעל המאזן,אחרי חודש תשקל,תראה כמה עלית,כמה שומן פחות או יותר ותחליט אם אתה מרוצה ואם לא אז אתה יכול להוריד\להעלות קלוריות בהתאם. זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לאכול למשל לחם ופחמימות ולא ריבה וסוכרים, למרות שאין בזה בכלל שומן?
אני יודעת שזה לא הכי בריא אבל התפריט שלי כולל ממש קצת שומן ואני ממש מקפידה על זה (השומן שאני צורכת כולו ממוצרי חלב), אבל אני כן אוכלת הרבה סוכרים פשוטים (יופלה 1.5% מעודן, ריבה, גיינר עם הרבה סוכר), זה בעייתי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה...
אני 1.76 שוקל 85, ואוהב לאכול הרבה { בין צלחת ל2 צלחות של פחמימה ביום, הרבה בשר, 2 ביצים לפחות, דגנים, הרבה לחם}...לא מדדתי, אבל יש לי הרבה אחוז שומן...אני עושה את ss אם זה משנה, ואחרי כל אימון אני עושה חצי שעה אירובי....יש לי חילוף חומרים איטי..... חשבתי על להמשיך במצב הקיים- לאכול הרבה , כמה שפחות שטויות, ולעשות חצי שעה אירובי אחרי כל אימון........האם זה טוב, ואם כן, על איזו מסה מדובר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() אם אחוז השומן שלך גבוה מאוד תעשה חיטוב קל, נטראלי שבוע, ואז תוסיף 500 קלוריות כל X זמן עד שתיהיה במאזן קלורי חיובי של 2000 ככה מעל התחזוקה (בתנאי שאתה מתקדם היטב במשקלי עבודה.
ככה לפחות אני עושה, אבל אני בחיוב גבוה יותר, בערך מה ש-Scylla אמר. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קצת מסה מלוכלכת... | Peroman | גלריות הגולשים | 16 | 04-09-09 17:59 |
מסה מלוכלכת | מאוראל | תזונה ותוספים | 4 | 20-06-09 22:55 |
מסה נקייה או מלוכלכת? | Some1FromTheHell | תזונה ותוספים | 21 | 02-06-09 22:24 |
מסה מלוכלכת | One_Man | תזונה ותוספים | 5 | 27-03-09 21:55 |
מסה מלוכלכת | shahar123 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 06-02-09 16:47 |