|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() בקרוב מאוד שהנקע באצבעות יחלים אני נכנס לאימוני ss בחדר כושר (3פעמים בשבוע) ואם זה אני גם מתחיל אומניות לחימה "דניס הישרדות" (פעמיים בשבוע) וגם פילאטיס (פעם בשבוע) כדי לשפר את הגמישות שלי וגם שמעתי שזה עוזר לגביה,כנראה מכל המתיחות.... עכשיו יש לי בעיה קטנה,אם התפריט שלי הוא במאזן של +800 קלוריות מההוצאה הקלורית ובלילה אני יושן לפחות 8-9 שעות אני יוכל להתאושש מכל הפעילויות אירובי/כוח האלה? צריך יותר קלוריות לתפריט? טבליות קפאין יעזרו להתאוששות ואנרגיה? אני עם קריאטין גם כך שזה עוזר להתאוששות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לעשות ss עם 3 אימונים נוספים בשבוע.
+800 קלוריות לא מספיק ל ss שעות השינה כן. פילאטיס ומתיחות לא יגביהו אותך, גם להתלות על מתח לא, נעלי עקב לעומת זאת..
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() פילאטיס יעזרו לך ל....וובכן.....כלום
ss לעומת זאת תתן לך כל מה שתצטרך בנוסף הרבה קלוריות...כי גם לאומנות לחימה וגם לss זה לא מספיק בכלל וקפאין לא נותן התאוששות טובה יותר...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תחשוב יותר בכיוון של 4000 קלריות מינימום ביום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תן לי לנחש אתה הרצליאני?
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואני חושב שגם אם החלטת בסופו של דבר פילאטיס..חברי הפורום צריכים לקבל אותך כמו שאתה
ומי שלא מקבל אותך-הבעייה היא אצלו לא אצלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() כן זהו, אפילו מישהו שקורא לעצמו "תום גיי" אומר שאתה הומו
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() בא לו לעשות פילאטיס, שיעשה פילאטיס
גם דרך טובה להכיר בנות קצת לפתוח את הראש אנשים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() ואי ואי איזה פדיחה אם הפילאטיס הזה ,לא הולך לפילאטיס מוותר על זה גם לא יתן לי כלום וגם זה לא עוזר לגביהה לא משנה במלא לא היתי סגור על זה,לגבי האומניות לחימה והss כמה קלוריות צריך לפחות להיות +יומי מההוצאה הקלורית?
נערך לאחרונה על ידי Ballantine, 06-01-10 בשעה 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() ועוד משהו...אני לא הומו ולא שום דבר אז אל תזיינו את השכל אני לא יודע מה זה פילאטיס ולא ידעתי שזה של הומואים יש לי חבר ששמה בגלל זה אז חלאס,ותום גיי נסחפת עם כל הקטע הזה אני עוד רשמתי פילאטיס כי לא ידעתי אבל אתה רושם שכולם יראו תום גיי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() Ballantine כתבו שאתה הומו באינטרנט,ביג דיל...
בכ"מ,אתה צריך לאכול המון כדי להתאושש כמו שצריך מss (בהנחה והיא מבוצעת כהלכה),ועוד יותר בשביל להתאושש מss ואימוני הלחימה ביחד.פשוט תאכל כמה שיותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
תודה על העזרה בכל אופן אני יכין תפריט של 4000 קלוריות שזה 2000 קלוריות יותר מההוצאה הקלורית שלי כך שיהיה לי מסודר כל הקטע של הארוחות+אימונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יודע באיזה + אתה צריך להיות אבל 2000 זה מוגזם בלשון המעטה לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אני חושב שאם אני מתחיל פעילויות אירובי אני צריך כמות כזאת של קלוריות אחרת אני יהיה בפלוס קטן,1000 קלוריות אני צריך להיות ב+ כדי להתאושש טוב מאימונים ועוד אלף שנשרף על אירובי וחילוף חומרים מהיר...מישהו חושב אחרת בידיעה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התאוששות | tomerA | תזונה ותוספים | 20 | 10-07-08 20:57 |
המלצה|סידרה על אומנויות לחימה | benwin21 | פיתוח גוף-כללי | 16 | 27-03-08 21:33 |
התאוששות | trx--->sus | אימונים | 11 | 08-03-08 12:29 |
אומנויות לחימה... | ohadhost | פיתוח גוף-כללי | 31 | 30-12-06 22:26 |