![]() |
התאוששות מss ,אומנויות לחימה ופילאטיס...
בקרוב מאוד שהנקע באצבעות יחלים אני נכנס לאימוני ss בחדר כושר (3פעמים בשבוע) ואם זה אני גם מתחיל אומניות לחימה "דניס הישרדות" (פעמיים בשבוע) וגם פילאטיס (פעם בשבוע) כדי לשפר את הגמישות שלי וגם שמעתי שזה עוזר לגביה,כנראה מכל המתיחות.... עכשיו יש לי בעיה קטנה,אם התפריט שלי הוא במאזן של +800 קלוריות מההוצאה הקלורית ובלילה אני יושן לפחות 8-9 שעות אני יוכל להתאושש מכל הפעילויות אירובי/כוח האלה? צריך יותר קלוריות לתפריט? טבליות קפאין יעזרו להתאוששות ואנרגיה? אני עם קריאטין גם כך שזה עוזר להתאוששות.
|
אי אפשר לעשות ss עם 3 אימונים נוספים בשבוע.
+800 קלוריות לא מספיק ל ss שעות השינה כן. פילאטיס ומתיחות לא יגביהו אותך, גם להתלות על מתח לא, נעלי עקב לעומת זאת.. |
פילאטיס יעזרו לך ל....וובכן.....כלום
ss לעומת זאת תתן לך כל מה שתצטרך בנוסף הרבה קלוריות...כי גם לאומנות לחימה וגם לss זה לא מספיק בכלל וקפאין לא נותן התאוששות טובה יותר... |
תחשוב יותר בכיוון של 4000 קלריות מינימום ביום.
|
תן לי לנחש אתה הרצליאני?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי ss ופילאטיס,אתה רציני?????? תחליט או שאתה סטרייט או שאתה גאיי...אני לא שופט אף אחד על הנטיות המיניות שלו אבל אתה צריך להיות סגור על עצמך מה אתה |
ואני חושב שגם אם החלטת בסופו של דבר פילאטיס..חברי הפורום צריכים לקבל אותך כמו שאתה
ומי שלא מקבל אותך-הבעייה היא אצלו לא אצלך |
כן זהו, אפילו מישהו שקורא לעצמו "תום גיי" אומר שאתה הומו
|
ציטוט:
אני עייף מידיי בשביל זה בשעה הזאת |
בא לו לעשות פילאטיס, שיעשה פילאטיס
גם דרך טובה להכיר בנות קצת לפתוח את הראש אנשים |
ואי ואי איזה פדיחה אם הפילאטיס הזה ,לא הולך לפילאטיס מוותר על זה גם לא יתן לי כלום וגם זה לא עוזר לגביהה לא משנה במלא לא היתי סגור על זה,לגבי האומניות לחימה והss כמה קלוריות צריך לפחות להיות +יומי מההוצאה הקלורית?
|
ועוד משהו...אני לא הומו ולא שום דבר אז אל תזיינו את השכל אני לא יודע מה זה פילאטיס ולא ידעתי שזה של הומואים יש לי חבר ששמה בגלל זה אז חלאס,ותום גיי נסחפת עם כל הקטע הזה אני עוד רשמתי פילאטיס כי לא ידעתי אבל אתה רושם שכולם יראו תום גיי?
|
Ballantine כתבו שאתה הומו באינטרנט,ביג דיל...
בכ"מ,אתה צריך לאכול המון כדי להתאושש כמו שצריך מss (בהנחה והיא מבוצעת כהלכה),ועוד יותר בשביל להתאושש מss ואימוני הלחימה ביחד.פשוט תאכל כמה שיותר. |
ציטוט:
תודה על העזרה בכל אופן אני יכין תפריט של 4000 קלוריות שזה 2000 קלוריות יותר מההוצאה הקלורית שלי כך שיהיה לי מסודר כל הקטע של הארוחות+אימונים. |
ציטוט:
לא יודע באיזה + אתה צריך להיות אבל 2000 זה מוגזם בלשון המעטה לדעתי. |
אני חושב שאם אני מתחיל פעילויות אירובי אני צריך כמות כזאת של קלוריות אחרת אני יהיה בפלוס קטן,1000 קלוריות אני צריך להיות ב+ כדי להתאושש טוב מאימונים ועוד אלף שנשרף על אירובי וחילוף חומרים מהיר...מישהו חושב אחרת בידיעה?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ