![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה התחיל ככה
היה איזה שבוע שלא אמתאמנתי בגלל מחלה חזרתי ואז התחלתי לעשות את תרגיל כתפיים בישיבה על כיסא ולהרים את הידים עם משקולות. התגיל הזה די מעמיס על הגב אז בידיוק באותו יום לא מצאתי את ה 8 קילו אז לקחתי 10 שאני לא רגיל לעשות איתו . עשתי 3 סטים התחלתי להרגיש כאב בגב העליון ומאז הגב כאב לי בארך שבועים זה היו כאבים לא חזקים שלא הגיבלו אותי בתנוע אבל כאבים מעצבנים כאילו עבדתי כול היום עם הגב. בשבוע השלישי זה נגמר אז הלכתי למכון והתאמנתי במשקלים קטנים מאוד ובזהירות אבל שמתי לב שהכאב חוזר אותו כאב חלש שאני מרים משקלים בסכ''ה זה נשמך 3 שבועות היתי אצל רוםא הוא שלח אותי לרנטגן ו 6 טיפולים פיזיוטרפים אתם יודעים מה זה יכול להיום? ואם אני בעתיד יוכל להמשיך להתאמן רגיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() העמסת כנראה משקל שהגוף שלך לא יכל לספוג.
תקח מנוחה של שבוע ותנסה לחזור. החלמה מהירה אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הרופא אמר לי לא להתאמן משקולות בינתיים אז רציתי לדעת אם אפשר אולי להתאמן על תרגילים שאין להם עומס על הגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חזה עליון | yair3333 | אימונים | 4 | 18-07-09 03:21 |
כאבים כשאני עושה יד אחורית / כאבים בשוק של הרגל | ploper | פציעות ספורט | 6 | 20-05-08 20:51 |
כאבים בגב התחתון:טיפוע ומניעת כאבים | Mr.Bazooka | פציעות ספורט | 0 | 17-09-07 07:15 |
חזה עליון | XxgalxX | אימונים | 4 | 03-07-07 20:21 |
כאבים בברך + כאבים באיזור היחד האחורית. די נואש... | F][_aMe | פציעות ספורט | 15 | 01-06-07 17:55 |